Pros and cons fra brug VPN i hjemmekontor

0
3041

Mange ansatte arbejder hjemmefra hver dag, ved det på grund af Corona-Virus endnu mere. For mange af disse arbejdstagere er det vigtigt at have en sikker kommunikation på deres computere eller andre mobile enheder, til deres chef eller colleges. Så mange virksomheder instruerer VPN-virksomheder om at kommunikere mellem deres computerbesparer.

Virtual Private Network (VPN) giver dig online privatliv. Med VPN er dine data private og krypteret på din computer. Det har været brugt af mange mennesker, der ønsker deres data virkelig gemmer og kommunikerer med andre, uden at tredjepart kan høre, hvad de taler eller læse, hvad de skriver.


Fordele ved at bruge VPN-software på hjemmekontoret

Der er selvfølgelig nogle fordele og nogle ulemper, du har, hvis du bruger VPN på dine mobile enheder eller din computer derhjemme eller på arbejdet.

Nogle fordele er for eksempel anonymiteten på internettet. Store servere kan ikke læse dine data, hvis du bruger et VPN-program. Så du har dit privatliv under kontrol, og du kan holde øje med dataene, som kan læses ud af tredjeperson. Dette er meget vigtigt for folk, der måske opfinder nye tanker og ikke ønsker, at det skal komme til reklamen, det kan være en ny bilmodel eller en ny ting, der findes.

Med en VPN kan du købe ting på internettet til en billigere pris, for med VPN kan serverne ikke finde din placering. Hvis du bruger et VPN-program på din computer eller på andre mobile enheder, er det muligt at købe ting online billigere end andre mennesker i dit land uden en VPN-software på deres computer. Dette skyldes, at VPN-softwaren på din computer blokerer for din placering. Så ingen kan se, hvor du søger noget på internettet. Dette kan være nyttigt, hvis du bestiller produkter i udlandet, og i dette land er det meget billigere at købe dette, serverne kan ikke se, at du ikke kommer fra dette land, og du får produktet til en billigere pris end andre i dit land, der ikke bruger en VPN-software på deres computer. Dette kaldes “Geo-Blocking”.

En af de største fordele ved en VPN er beskyttelsen mod hackerangreb. Hvis du bruger et VPN-program på din computer eller dine mobile enheder, er det næsten umuligt for hackere at angribe dig. Dette skyldes, at med VPN-softwaren på din computer, din IP-adresse vil være privat, og din placering er også privat, så det er endnu sværere for hackere at hacke din computer eller noget. På grund af denne grund er det for mange mennesker klart at købe et VPN-program til deres computer og være sikker mod hackerangreb.

Ulemper ved at bruge VPN-software på hjemmekontoret

Der er mange grunde til at have en VPN-software til din computer, fordi du er langt mere sparer på internettet, og du har kontrol over dine data, og hvem der kan læse eller høre dem. Men der er også en del ulemper, der taler imod et sådant program.

Derfor er det ikke en god ide at købe et VPN-program til din computer, at det ville være en langsommere internetforbindelse, hvorfor det er vigtigt at finde ud af, hviklen VPN er den bedst. Hvis du bruger en VPN-software til at beskytte dine data mod at blive læst fra tredjeperson, måtte du vide, at forbindelsen til internettet vil være langsommere end før. Dette skyldes, at dine data ikke transporteres på den normale måde til serveren, det er transport fra din computer til VPN-serveren og over denne server til målserveren, dette er den server, du søger på på internettet.

Et stort problem, du får, hvis du køber et VPN-program til din computer eller din mobile enhed, er at du ikke kan søge på alle sider på internettet, fordi mange af dem er blokeret fra din VPN. Så hvis du ikke vil miste muligheden for at søge på alt, hvad du vil på internettet, er du nødt til at tænke på at købe et VPN-program. Men det kan også hjælpe at have et program som dette. For hvis du søger efter en internetside og på dette er en virus til din computer, er det meget godt, ikke kom på dette websted, så virusen vil ikke blive downloadet til din computer.

Før du køber et VPN-program til din computer eller mobilenhed, er det vigtigt at kontrollere, om dit design har muligheden for at downloade dette program, fordi ikke alle computere understøtter denne form for software. Hvis du har en computer og køber et VPN-program, skal du først kontrollere din enhed og programmet, hvis de understøtter hinanden. Hvis du ikke gør det, mister du en masse penge, fordi gode VPN-programmer er meget billige. Download ikke gratis VPN-programmer fra internettet, fordi disse programmer ofte er værre end hvis du ikke har en software som denne. Nogle mennesker sælger gratis VPN-programmer på internettet og animerer brugerne til at downloade dette program, men ofte har de ikke brug, og de vil bare have så mange data som muligt ud af din computer for at sælge dem og tjene penge med dine data. Så download ikke gratis VPN-software på internettet, fordi disse ofte er værre end at ikke have noget VPN-program.

Den vigtigste con fra en VPN-software er, at du ikke ved, hvor sikkert dit VPN-program er, og hvis du vil have et meget sikkert program, vil det være meget billigt.

Jeg tror, ​​at alle skal beslutte selv, om de vil downloade et sådant VPN-program, eller om de vil surfe på Internettet uden et sådant program.

Tidligere artikelGaming på en smartphone
Næste artikelFå styr på softwaren og spil sikkert online
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.