Gratis program til at holde hackere udelukket fra din computer

0
3997

Comodo Internet Security er en samling af kraftfulde sikkerhedsværktøjer, som stiler imod at holde din computer sikker over for selv de allernyeste malwaretrusler, både online og offline. Og Comodo har gjort deres Internet Security løsning gratis at bruge.

Comodo Internet Security indbefatter en kraftig antivirus-scanner og smart firewall. Comodos ”Defense+” system overvåger programaktiviteter, søgende efter malware-agtig adfærd. Den virtuelle desktop leverer en isoleret systemomgivelse, hvor du kan køre programmer, eller browse på internettet uden nogen risiko for dit system. URL-filtrering holder dig sikker ved at blokere tilslutning til ondsindede sites.

Det meste af dette fungerer fuldstændig automatisk og således kan nybegyndere ganske enkelt fortsætte med at anvende deres computer, ligesom de har gjort før.

Mens hvis du behøver mere kontrol, så har Comodo Internet Security en masse, der kan udforskes. Du kan overvåge procesaktivitet i en udvidet Task Manager, eller i Comodos Killswitch. Der er en sandkasse til kørsel af mistænkelige applikationer, et alsidigt Host Intrusion Protection System hjælper dig med nøjagtigt at fastlægge, hvad programmer kan (og ikke kan) udføre på dit system og en mængde indstillinger og valgmuligheder sikrer at programmet fungerer nøjagtigt, som du ønsker.

Nye funktioner indbefatter en auto-sandboxing fremgangsmåde, der som standard holder mistænkelige programmer isolerede fra din computer.

Hvis dette ikke imødekommer dine behov, er det ikke noget problem. Det er nu muligt, at installere dine egne auto-sandboxing regler ved brug af parametre, som filomdømmer og filoprindelse.

Comodo Internet Security drager nu fordel af hardware virtualisering, når den er til rådighed, idet den tillader programmet at operere på hypervisor niveauet. En forbedret Viruscope gør det lettere at overvåge dit system for uønskede applikationer. Comodo Internet Security logger hændelser til Windows Event Logs, når du prøver at løse problemer.

Du kan downloade Comodo Internet Security via dette link

Tidligere artikelHjælp til vedligeholdelse af din computer
Næste artikelStream dine favorit TV-shows med en VPN
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.