Stream dine favorit TV-shows med en VPN

0
2562

Vi har alle sammen kæmpet med det hér. Du er tre sæsoner dybt inde i din favoritserie, det er blevet en helvedes gyser og du kan ikke vente med at se, hvad der sker med den fyr med skægget. Men du kan ikke loade dit favoritshow, fordi det er regionalt begrænset og du er ikke længere hjemme. Alt er tabt. Men, faktisk ikke alligevel.

Hvordan du kan se dine favoritshows hvor som helst?

En VPN gør det muligt for dig at blive ved med at se de serier og film, som du allerede har betalt for og det lokale indhold, som du er vant til, ved at lade dig kunne vælge, hvor du ønsker at befinde dig.

En sådan VPN kan du downloade og bruge helt gratis fra Hotspot Shield. Find VPN’en her

Download og installér Hotspot Shield på din computer, mobiltelefon eller tabletcomputer. Åbn Hotspot Shield. Hvis du er fra Danmark så vælg blot danske IP-adresses specifikke server fra listen over lande, selv om du nipper til kokosnødder i Thailand, eller du slæber dig gennem Amazon regnskoven. Så enkelt er det.

Streaming U.S.style

For dem af os, som ikke lever i USA, er det almindeligt at vente længere på visse TV-shows. Ikke mere. Med en VPN kan du i alt væsentligt vælge at være virtuelt tilstede i USA og se om dine betalte streaming services abonnementer giver dig mere afveksling ved at gøre det. Dette betyder, at du kan få adgang til blokerede sites, når du er uden for USA.

Hvordan vælges den rigtige VPN server?

Det er nemt, vælg blot fra en liste over adresser inden for det land, du ønsker at være i. Vi har her et par specifikke eksempler netop på dette:

Til USA streaming indhold – benyt den særlige server på ”Liberty Island”. Du vil finde den på listen over city servers.

Til streaming fra Storbritannien benyt Donkey Town server – du vil igen finde de på listen over city servers. (Ja, det er faktisk et sted, der findes!).

Den rigtige hastighed for streaming

Streaming og hastighed går hånd i hånd. Der er intet værre, end at komme frem til det sted, hvor du finder ud af, hvad der sker med fyren med skægget og den frygtede hastighedsnedsættelse finder sted og billedet bliver grumset og lyden forringet. Med Hotspot Shield på sagen behøver du ikke at bekymre dig herom – VPN’en ordner det for dig.

I den seneste version er hastighedstesten indbygget, hvad enten du er på Windows, Mac, Android, eller iOS og vil Hotspot Shield automatisk vælge den bedste server for dig.

Denne artikel er sponsoreret af Bank-laan.dk