Hjælp til vedligeholdelse af din computer

0
4444

Optimér din computer, slet indlæsninger i registreringsdatabasen, afinstallér, omdan eller fjern programmer og administrér opstartsapplikationer med programmet HDCleaner som er ganske gratis at download og bruge HDCleaner kan hjælpe computere med Windows 10, Windows 8 og Windows 7 installeret.

Hvis du har en Windows-baseret computer, har du sandsynligvis stået over for den situation, hvor den uforklarligt nedsætter farten, pladsen er ved at slippe op, eller forskellige fejl irriterer dig af og til.

Heldigvis kan du, i stedet for at være afhængig af en ny Windows installation til at gendanne dit system til dets tidligere storhed, vende dig mod specialiserede tredjeparts applikationer, så som HDCleaner, der kan hjælpe dig med at gennemføre adskillige vedligeholdelsesoperationer.

 

Optimér din computer effektivt

HDCleaner er en alt-i-en løsning for brugere, som søger en effektiv måde til at optimere deres computere på uden at bruge alt for mange forskellige programmer. Eftersom den omfatter et bredt spektrum af hjælpeværktøjer, kan du tilslutte dem fra samme adresse hurtigt og uden besvær.

Første gang du kører denne HDCleaner, bliver du anmodet om at oprette et punkt for systemgendannelse, blot i tilfælde af at noget går galt under en af de operationer, som du efterfølgende vil udføre.

Rummer utallige værktøjer

Denne applikation fremkommer med tre forskellige kategorifaner, som du kan anvende til at navigere gennem dens funktioner og hurtigt udforske dens formåen. Du kan finde Dashboard, som tilbyder dig en hurtig tilslutning til dens nøglekomponenter, Cleaning section, som lader dig kunne fjerne dataspor og rense registreringsdatabasen, Optimize category, som fjerner fejl i systemfilerne og unødvendige filer og All Functions fanen, som gør det muligt for dig at udforske og tilslutte enhver af dens sektioner.

Blandt de utallige værktøjer, som vi har nævnt tidligere, kan du finde en ét-kliks oprydder, en plugin-oprydder, en afinstallations-oprydder, en dublet-finder og fjerner, en fikser af ikke funktionsdygtige genveje, et værktøj til diskbrug, en fragmenteringsfunktion, en kontrol af diskintegritet, en analysefunktion til disk, en filsletter, en anti-spy komponent, en styrer af sikkerhedskopiering, et hjælpeværktøj til filgendannelse, en proces-undersøger og et værktøj, som listefører biblioteksindhold og eksporterer dem til HTML.

Du kan download HDCleaner via dette link

Tidligere artikelAntivirus til mobiltelefonen
Næste artikelGratis program til at holde hackere udelukket fra din computer
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.