Fra ejendomsmægler Nørrebro – Derfor er Nørrebro så attraktivt

0
3580

Hvis du skal sælge din lejlighed på Nørrebro, er det en god ide at tage fat i en eller flere lokale ejendomsmæglere København, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige pris på din lejlighed. Ejendomsmægleren vil med al sandsynlighed fremhæve mange af af de skønne ting, man kan opleve og lave i nabolaget i og omkring Nørrebro.

What to do and what to see?

Vi kender alle sammen det der med, at vi skal på ferie et nyt sted og vi vil gerne have anbefalinger til hvad vi skal se, lave og spise, når vi besøger diverse byer. Sådan kan det også være, hvis man ikke er vant til at komme på Nørrebro, kan det være en smule vanskeligt, at vide where to go and what to eat. Hvis man er til antikforretninger er området omkring Ravnsborggade et must-see, da der er mange antikke forretninger med en enorm hyggelig atmosfære tæt på søerne. Hvis man derimod er til små mere eller mindre kendte tøjmærker og tøjbutikker skal du helt sikkert slå et smut forbi Jægersborggade, der emmer af hyggelige cafeer, små butikker, flotte bygninger og velbevarede brostensstykker på vejen.

Nørrebro er Københavns multietniske bydel, hvor der er plads til alle – store og små, etnisk danske og ikke-etnisk danske, unge studerende, børnefamilier og pensionister. Det multietniske er ikke kun at se blandt beboerne på Nørrebro, men også på udvalget af restauranter i området. Der findes blandt andet alt fra Danmarks eneste thailandske michelin-restaurant Kiin-Kiin, til mexicansk mad på Blågårdsgade, til vietnamesisk mad på Elmegade, videre til Italiensk mad på Stefansgade og et utal af shawarmabarer med mellemøstligt-inspireret mad.

Prisen på at bo på Nørrebro

Det er billigere at bo på Nørrebro end det er at bo på Østerbro og Vesterbro, men det er uanset hvad dyrt at købe bolig og bo i København. Salgsprisen pr. kvadratmeter i København er på 40.386 kroner for ejerlejligheder og 37.514 kroner for villaer og rækkehuse pr februar 2019.

Der er en udvikling på plus/minus et par tusinde kroner over de seneste seks måneder, men ikke noget utrolig nævneværdigt. Det svarer til, at salgsprisen pr. kvadratmeter er steget med 8.011 kroner siden april 2016. Men under alle omstændigheder er det den dyreste kvadratmeterpris i landet og det skyldes blandt andet at der er tale om landets hovedstad, men også alle de skønne ting byen byder på.

Mange vil gerne bo i København og Nørrebro og det afspejles også i at nedslaget i prisen på ejerlejligheder er på 2,71% og 2,76% for villaer og rækkehuse. Det kan tyde på, at ejendomsmæglere på Nørrebro har haft travlt med at få hjulpet mange sælgere og købere til at få den helt rigtige pris på den respektive bolig på Nørrebro.

Gå en tur og oplev det historiske Nørrebro

Hvis man er interesseret i den danske og københavnske historie, kan man med god grund lave en byvandring på Nørrebro. Der er mulighed for at opleve Sjællandsgadebadet, der er en mere end 100 år badeanstalt, der blev anlagt så københavnerne kunne få sig et billigt bad i tide og utide, da de fleste lejligheder i hovedstaden ikke var udstyret med bad i lejlighederne.

Fra Sjællandsgade kan man fortsætte videre til Assistens Kirkegården, hvor de største danskere er blevet begravet. Her har du mulighed for at se gravpladser der tilhører digteren og eventyreren H.C. Andersen, forfatteren Dan Turell, filosoffen Søren Kierkegaard, nobelprisvinder og fysiker Niels Bohr.

Der er med andre ord mange forskellige ting at opleve på Nørrebro. Hvis du er til den store vilde verden eller til den danske historie, er Nørrebro stedet for dig at bo.

Tidligere artikelBrug din bærbare til at udnytte ny teknologi
Næste artikelKan dit netværk nå ud i haven?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.