Forskellen på originale og uoriginale printerpatroner og toner

0
7249

Vi har alle brug for at købe printerpatroner og toner til vores printer derhjemme, hvis den skal virke. Det er derfor en nødvendighed, men er det nødvendigt at købe originale printerpatroner eller kan man ”nøjes” med de kompatible uoriginale printerpatroner?

Der er mange, der snakker om forskellen mellem de originale og de uoriginale printerpatroner og om de uoriginale printerpatroner er ligeså gode som de originale. Der er spekulationer om de uoriginale printerpatroner virker til de forskellige printere og mange printerproducenter fortæller, at kunderne kun kan bruge de originale printerpatroner. Det skaber forvirring, og her vil vi prøve at klarlægge om de uoriginale printerpatroner er lige så gode som de originale.

Originale printerpatroner

De originale printerpatroner bliver fremstillet hos printerproducenterne, og de er selvfølgelig interesserede i at kunderne køber de originale printerpatronerne. Man er altid sikker på at printerpatronen passer til den enkelte model og man er sikker på at kvaliteten altid er i top. Det er derfor det sikre valg at købe de originale printerpatroner. Ulempen ved de originale printerpatroner er, at de er meget dyre. Printerproducenterne sætter ofte patronerne meget dyrt, da de på den måde tjener pengene hjem over den lange bane. Det gør, at de kan sælge printeren billigere og sælge flere printere, der skal bruge dyre printerpatroner. Man kan med andre ord sige, at prisen på originale blækpatroner bliver holdt kunstigt oppe, for at sikre producenterne. Med de originale blækpatroner køber du derfor din printer på afbetaling ved at købe dyre printerpatroner.

Uoriginale printerpatroner

Der findes mange forskellige uoriginale printerpatroner på nettet. Som med så meget andet, er der stor forskel på kvaliteten af de forskellige modeller. Hvis du vil være sikker, skal du købe de uoriginale printerpatroner hos Shopink.dk, der hele tiden sørger for at fører de mest kompatible blækpatroner fra nogle af markedets bedste producenter. På den måde er du sikker på kompatible blækpatroner af højeste kvalitet og præcision. De passer til de forskellige printere og de ødelægger på ingen måde din printer. Hvis man vælger at købe uoriginale printerpatroner fremfor originale printerpatroner, er der en gennemsnitlig besparelse på hele 68 %. Det er en stor besparelse, hvor man kan få mange printerpatroner.

Forskellen på de originale og de uoriginale printerpatroner er, hvem der har produceret patronen. Der er derfor ikke et logo på de uoriginale printerpatroner. Som en ekstra bonus ved de kompatible printerpatroner oplever man ofte, at der er mere blæk i de kompatible patroner i forhold til de originale blækpatroner.

Tidligere artikelWindows 10 backup – Hvis uheldet er ude
Næste artikelAlt, du skal vide om en VPN-forbindelse
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.