Hvad er de forskellige apps til aktiehandel, og hvordan kan de sammenlignes

0
1949

I dag findes der utrolig mange forskellige apps til at investere direkte fra en mobil eller tablet. De kan alle sammen noget forskelligt, og har typisk valgt at differentiere sig stærkt på ét eller flere parametre som eksempelvis brugervenlighed, lave gebyrer, gode analyseværktøjer, antal forskellige aktiver osv.

Der findes alt for mange til at vi kan nævne dem alle her, men nogle af de allermest populære og brugte apps til at investere fra er blandt andet eToro, SaxoInvestor, Nordnet og Plus500.

Overordnet er de alle gode apps til at investere på farten, men der er alligevel nogle klare parametre, der adskiller dem fra hinanden.

Hvordan kan de sammenlignes?

Når man skal sammenligne forskellige app’s til investeringer, er det altid en rigtig god ide at benytte sig af de store danske sider, der skriver om dem. Det kan i sidste ende spare dig for en frygtelig masse tid, som du skulle bruge, hvis du selv skulle sidde og gennemgå hver og én. Læser du eksempelvis på Mininvestering, der er en af de største danske hjemmesider om emnet, kan du få dybdegående analyser og vigtig information, så du selv bliver bedre klædt på til at vælge en investerings app.

Her kan du nemlig også finde sammenligninger, der klart viser dig et billede af de unikke ting ved hver aktie app, så du får det forkromede overblik, og kan beslutte, hvilken, der passer bedst til dine ønsker.

For som vi kort var inde på før, er de investerings apps jeg nævnte tidligere alle meget brugervenlige apps, der er pålidelige og populære at bruge, men de adskiller sig alligevel fra hinanden.

En god investeringsapp

Tag eksempelvis eToro’s app. Den er særligt god fordi du kan investere i aktier uden at betale kurtage, og samtidig er der gode værktøjer til analyse. Her kan du også benytte copy trading direkte fra telefonen. SaxoInvestor og Nordnet kan til forveksling minde meget om hinanden, og det er tydeligt, at de har gjort rigtig meget for at tilpasse til de danske brugere.

Plus500 er til gengæld utrolig populær til CFD handel, og det er noget, folkene bag, har gjort meget ud af, at gøre let tilgængeligt.

Så det er altså nogle af de parametre, man bør holde øje, og selvfølgelig spørge sig selv først, hvad kravene til en aktie app er. For når du ved det, bliver det også langt nemmere at vide, hvad du leder efter. 

Meta

Titel

Gode apps til aktiehandel – Sammenligning af dem

Beskrivelse

Hvad er de forskellige apps til aktiehandel, og hvordan kan de sammenlignes  ✅ Sådan kan du sammenligne dem ✅ Masser af tips til valg af aktie app

Tidligere artikelVil du have succes med din virksomhed i 2021?
Næste artikelFind redskaber til gør-det-selv online
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.