Anmeldelse af Apex Legends™ 2021

0
3612

Apex Legends™ er et free-to-play battle royale spil, der er udviklet af Respawn Entertainment og Panic Button Games. Spillet udkom for første gang d. 4. februar 2019 og det har vundet adskillige priser, heriblandt BAFTA Games Award for bedste multiplayer-spil og The Game Award for bedste multiplayer-spil.

Spillet er tilgængeligt på både PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og Microsoft Windows, så du kan spille det på den enhed, som du er mest komfortabel med – og så er det gratis at spille, så det er tilgængeligt for alle.

Læs mere om spillet her eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Spillets præmis

Apex Legends™ handler om at lære at mestre en stadig voksende række af legendariske figurer, der har kraftfulde evner. Du vil opleve strategisk holdspil og nyskabende gameplay i denne skelsættende variant af Battle Royale.

Apex Legends™ eller Fortnite?

Et spil, som de færreste kan hamle op med, er spillet Fortnite. Det har taget verden med storm, og det bliver spillet af flere og flere, som tiden går. Men er det i virkeligheden det bedste battle royale spil på markedet?

Apex Legends™ er et af dets konkurrenter, og de to har mange punkter, der minder om hinanden. Dog har de også forskelle.

Apex Legends™ har for eksempel større fokus på våben, og det har en tæt første-persons skyder, som mange synes, er bedre end tredje-persons skyderen i Fortnite. Selvom dette blot er et eksempel på hvilke forskelle, der er imellem de to spil, så giver det et ret godt billede af, hvordan spillene er forskellige. Og hvorvidt du foretrækker ét spil fremfor et andet, kommer an på en prøve. Begge spil er gratis, så hvorfor ikke teste det på egen krop?

Tidligere artikelVPN til dit Android TV med CyberGhost
Næste artikelVil du have succes med din virksomhed i 2021?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.