Disse møbler skal du have på dit hjemmekontor!

0
2535

Flere og flere arbejder hjemmefra. Er det tid til, at du også skal indrette et lille hjemmekontor? Et hjemmekontor kan hjælpe dig med at fokusere på arbejdet. I stedet for at arbejdet fra spisebordet eller køkkenbordet, har du nu en del af dit hjem, som kun er til arbejde. Det kan faktisk hjælpe på både din effektivitet og din produktivitet at have et hjemmekontoret.

Du skal vælge den rigtige indretning til dit hjemmekontor – uanset om du har et helt værelse eller en del af stuen til rådighed. Denne del er vigtig, fordi du skal kunne holde til at sidde på dit hjemmekontor i måske 6-8 timer om dagen. Du kan finde flotte møbler til kontoret hos stilit.dk.

Den behagelige kontorstol

Når du skal skifte din kontorstol ud, så overvej hvordan du sidder på din nuværende kontorstol. Hvorfor vil du gerne skifte den ud? Hvad ville gøre, at du sad bedre på den? Dette kan hjælpe dig med at vælge en ny kontorstol.

En af de punkter, du bør overveje ved din kontorstol, er ryglænets højde. Hvis du sidder på stolen mange timer ad gangen, bør du overveje et højt ryglæn, som giver støtte hele vejen op langs ryggen. Det kan nemlig forhindre overbelastninger og spændinger i ryggen. Et lavt ryglæn er en fordel, hvis du bevæger dig meget. Denne stabiliserer den laveste del af din ryg, og så giver den ekstra meget bevægelsesfrihed.

Det rigtige skrivebord

Standardhøjden på et skrivebord på mange kontorer er ca. 73,5 cm. Det passer godt til mennesker på omkring 183 cm. Dog er alle mennesker forskellige, og der findes mange, som er enten højere eller lavere end dette. Derfor bør du overveje skrivebordets højde eller at justere din kontorstol.

Skrivebordets højde bør nå dine albuer, hvis du sidder ned. Du kan altid vælge en justerbar kontorstol, hvis ikke skrivebordet kan justeres. Herudover bør du sørge for, at du har nok plads under skrivebordet, så du kan bevæge dine ben. Det er vigtigt, at dit perfekte skrivebord imødekommer dine behov. Derfor bør du bruge lidt tid på at finde de rigtige mål, så du får mest muligt ud af dit nye skrivebord.

Det praktiske reolsystem

Der findes mange forskellige reolsystemer. Her bør du som minimum overveje, om dit reolsystem skal være stort eller småt. Her kan du f.eks. finde ud af, hvad det egentlig er, du har brug for at have plads til, inden du investerer i et reolsystem. Samtidig kan et reolsystem enten hænge på væggen eller stå på gulvet. Hænger reolsystemet på væggen, så kan det give mere luft, så dit hjemmekontor ikke ser så fyldt ud.

Overvej også, hvilken farve du gerne vil have på dit reolsystem. Du kan enten pifte rummet op med pastelfarver, eller du kan holde tonerne i enten hvid eller sort, så reolsystemet ikke bliver så markeret. Alt er op til dig, og hvilken indretning, du helst vil have!

Tidligere artikelFå teknisk hjælp til din computer i Aalborg
Næste artikelFå en rabatkode til Wolt.com
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.