Anmeldelse af Kaspersky 2020

0
4013

Vi bruger vores digitale enheder til flere og flere aktiviteter, som omfatter vores private og personlige oplysninger. Vi handler og sælger på nettet, vi logger på sociale medier for at holde kontakt til venner og samarbejdspartnere, og vi streamer for at få underholdning via film og musik.

Uanset hvilke aktiviteter du primært har på nettet, er det afgørende for din sikkerhed af privatfølsomme oplysninger, at du er optimalt beskyttet.

Kaspersky 2020 er den nyeste udgave af førsteklassesbeskyttelse for dig, som vil færdes frit og sikkert på nettet.

Sådan fungerer Kaspersky 2020

Kaspersky er et prisvindende og anerkendt antivirus program, som fås til forskellige platforme. Du kan beskytte både mobil, bærbar, stationær PC og din tablet med programmet.

I praksis fungerer programmet ved, at du bliver beskyttet i henhold til dine aktiviteter, når du færdes på nettet.

Det gælder følgende:

  • Beskyttelse af personfølsomme oplysning (bankoplysninger, private oplysning mv.)
  • Beskyttelse af din kommunikation på sociale medier og andre internetbaserede platforme
  • Beskyttelse når du går på andre netværk
  • Mulighed for at gøre brug af forældrekontrol-funktionen.

Der er mange gode grunde til, at programmet er relevant, funktionelt og værdifuldt for den almene internetbruger.

Kaspersky 2020 er en videreudvikling af forrige antivirus programmer og er den senest nye udgave med de mest bedste funktioner. Programmet er udviklet med henblik på den adfærd, som kendetegner den generelle internetbruger. Du får således beskyttelse på flere niveauer og i flere sammenhænge, når du færdes på nettet. Det gælder lige fra beskyttelse af transaktioner til beskyttelse af din private kommunikation med andre. Programmet hindrer IT-kriminelle i at hacke dit webcam, ligesom de blokeres i forhold til at hacke dine kortoplysninger.

Anvendelse og muligheder

Det har stor betydning, at du kan bruge dit beskyttelsesprogram på flere enheder. Dermed kan du opnå totalbeskyttelse, da vi ofte bruger både tablet og mobil til at gennemføre e-handler og holde kommunikation med venner og bekendte.

Kaspersky er et hæderkronet beskyttelsesprogram, som blandt andet er anerkendt for sine brugervenlige produktløsninger. Du kan opnå beskyttelse af forskellige digitale platforme og enheder med programmet, og du kan tilpasse programmet til dine behov.

Kaspersky 2020 findes i forskellige udgaver.

Når du vil have den bedste beskyttelse, skal du vælge imellem 3 muligheder:

  1. Beskyttelse af PC
  2. Beskyttelse af dit digitale liv (som dækker over både PC, Mac og Android)
  3. Helhedsløsningen med totalbeskyttelse af alle dine enheder.

Du kan vælge den udgave, som matcher dine behov. Har du én enkelt PC, du ønsker at beskytte, skal du vælge antivirusprogram til 1 enhed.

Har du brug for at beskytte både PC, mobil og tablet, kan du vælge beskyttelse på op til 5 enheder. 

Det unikke ved Kaspersky 2020 er, at du med totalbeskyttelsesløsningen får unikke funktioner. Det gælder blandet andet forældrekontrol samt filbeskyttelse.

”Safe Kids” er en funktion, som gør det muligt for dig at følge dit barns færden på nettet, og funktionen giver dig mulighed for at regulere dit barns digitale tidsforbrug.

Det er nemt og gennemskueligt at vælge den udgave af Kaspersky 2020, som matcher dine behov. Uanset hvilken løsning du vælger, får du prisvindende sikkerhed med et beskyttelsesprogram, som er nemt og brugervenligt designet.

Køb programmerne billigt

Tidligere artikelAnmeldelse af Windows 10 Professional
Næste artikelDe 10 bedste apps til casino spil
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.