Introduktion til NorthGuard Sikkerhedspakke

0
3878

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på online sikkerhed. Det betyder, at man blandt andet skal sikre sin computer mod virus. Men hvordan kan man egentlig gøre det? Der findes i dag en lang række løsninger, og én af disse er NorthGuard, der er en yderst avanceret pc-antivirus, der inkluderer en lang række funktioner.

NorthGuard adskiller sig fra andre antivirus-løsninger ved, at den er i stand til at stoppe ransomware samt blokere for al webcam-hacking, og den er således i stand til at beskytte din pc bedst muligt. Her i artiklen kan du læse meget mere om NorthGuard, og hvilke fordele du opnår ved at købe denne avancerede pc-antivirus. 

Beskyt dit hjemmenetværk mod potentielle trusler

Udover at stoppe ransomware og blokere webcam-hacking beskytter NorthGuard dit hjemmenetværk og alle dine adgangskoder mod trusler. Den giver blandt andet mulighed for at anvende én adgangskode til samtlige af dine konti.

På den måde kan du logge på sikkert og hurtigt. NorthGuard fungerer ved hjælp af intelligent detektering, der er cloudbaseret. Udover det er dette antivirusprogram i stand til at slette al din data, når det ønskes, og den opdaterer ydermere dine apps automatisk, og du opnår således en optimal beskyttelse. Det er desuden muligt at købe NorthGuard til 1 år, 2 år eller 3 år, eller du kan vælge at downloade en prøveversion. På den måde kan du selv se, hvilke fordele du opnår gennem denne antivirus-løsning til pc.

Få kontrol over adgangen til dit webcam

Hvad mange ikke er klar over er, at hackere er i stand til at få kontrol over dit webcam. Dette er selvfølgelig en utrolig ubehagelig tanke, da de således vil kunne få indblik i, hvad man foretager sig, når man er alene. Derfor handler det om at holde alle uvedkommende væk fra sit webcam, og det er NorthGuard blandt andet i stand til med sit webcamskjold. På den måde kan ingen få lov til at kigge med, uden du har accepteret det, da det kræver en tilladelse at benytte kameraet. Ydermere giver dette skjold mulighed for, at du kan gå ind og deaktivere kameraet fuldstændigt.

Du får således mulighed for at være helt dig selv, uden at nogen har mulighed for at kigge med – og når du har lyst, kan du frit aktivere det igen. Det bliver således ikke nemmere for dig at værne om dit privatliv, når du befinder dig foran din computer.  

Hold mulige hackere væk fra dine vigtige filer

Ransomware er blevet mere og mere kendt i løbet af de sidste år, hvor flere brugere har været udsat for et angreb. Skulle du være så uheldig at blive hacket, vil du i gennemsnit blive opkrævet næsten 4.300 kroner for at få adgang til dine filer igen. Det skal dog nævnes, at selvom du betaler dette beløb, har du ingen garanti for, at hackerne vil give dig adgang. Derfor tilbyder NorthGuard ransomware-skjoldet, der går ind og forhindrer, at dine mest vigtige filer kan blive krypteret.

Herudover gør det også, at det udelukkende er pålidelige apps, der kan ændre filerne, og med NorthGuard holder du således mulige hackere langt væk fra dine filer, så de ikke bliver taget som gidsler. Der er ingen tvivl om, at det er utroligt frustrerende at blive hacket, hvorfor det handler om at mindske risikoen for det mest muligt – og det giver NorthGuard dig mulighed for.

Slet personlige fotos og private dokumenter permanent   

Skal du låne din pc ud, eller tænker du på at sælge den til fordel for en bedre? Hvad mange ikke er klar over er, at det er utroligt nemt for andre at hente alle dine data og filer, selvom du tror, at du har slettet dem fuldstændigt. De ligger derfor stadig tilgængeligt til den næste køber, som derved kan bruge dine data præcis, som vedkommende ønsker.

NorthGuard sørger for, at ingen data eller vigtige filer bliver efterladt på din computer gennem datamakulering. På den måde kan du vide dig sikker på, at samtlige private dokumenter med vigtige oplysninger, kontoudskrifter samt personlige fotos bliver permanent udslettet, så du ikke behøver at bekymre dig om det mere. Har man følsomme filer på sin computer, handler det om at slette dem, lige så snart man er færdig med dem, og det skal gøres på en måde, så de ikke kan genoprettes.

Mange tror, at når de først har slettet dem, at de så er fuldstændigt ude af verden, men sådan forholder det sig ikke.

Sørg for at opdatere dine apps og programmer løbende

Du har sikkert fået dette fortalt et hav af gange, men det gør det ikke mindre vigtigt. Det er altafgørende, at man sørger for at opdatere alle sine programmer og apps, da man på den måde sikrer sig, at man ikke er sårbar over for potentielle hackere. Det forholder sig nemlig sådan, at der altid findes masser af sikkerhedshuller i de gamle versioner, og derfor bør man altid sørge for at opdatere både apps og programmer.

Det smarte ved NorthGuard er, at programmet automatisk går ind og opdaterer, så du kan vide dig sikker på, at din pc altid har de nyeste opgraderinger og sikkerhedsrettelser. Man kan aldrig sikre sig 100% mod et potentielt hackerangreb, men der er bestemt nogle tiltag, man kan gøre for at mindske risikoen, og du gør det bestemt mere problematisk for hackere at få adgang til din pc ved automatisk softwareopdatering.

Beskyt din pc bedst muligt med NorthGuard

NorthGuard giver dig et bredt udvalg af ydelses- og sikkerhedsfunktioner, så din pc er beskyttet bedst muligt. Disse funktioner omfatter blandt andet firewall, så du får et bedre overblik over, hvem der har adgang til din computer, og du får således mulighed for at holde hackere på afstand.

Ydermere kan du med NorthGuard undgå spam, og du får desuden mulighed for at opdage uvedkommende i dit private Wi-Fi. Den indeholder desuden smart-scanning, der kan finde samtlige revner, hvor malware har mulighed for at slippe imellem. Du kan desuden nemmere blokere for adfærdsmønstre, der virker mistænkelige med adfærdsskjoldet, der beskytter mod udefrakommende trusler som ransomware.

Endelig bruger NorthGuard intelligent analyse til at stoppe potentielle trusler, inden de påvirker dig og din pc.

Tidligere artikelSådan vælger du den rette router til dit hjem
Næste artikelDe bedste produkter til arbejdspladsen
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.