LastPass er en gratis kodeordshusker

0
5049

Opret et sikkert tilflugtssted for din følsom information og loginoplysningerne på din laptop computer, som du ønsker at lagre ved brug af dette gratis værktøj, som kan hjælpe dig med dine kodeord, notater og login til onlineformularer.

At bero på din egen hukommelse, for at registrere alle dine kodeord, vil ikke altid kunne være en god idé. I betragtning af, at online sikkerhed og beskyttelse af vores kodeord til online tjenester er altafgørende for at undgå misbrug, så er det vigtigt at have en effektiv sikkerhedsløsning på plads.

Det er derfor, at en softwareløsning, så som LastPass, vi kunne komme ind på en bekvem måde, hvis du er på jagt efter et pålideligt værktøj, som på en sikker måde kan lagre alle følsomme informationer for dig.

Når du først begynder at interagere med programmet, er det nødvendigt for dig at oprette en konto, såvel som angive et masterkodeord, hvad der faktisk er det eneste, som du skal huske for at automatisere processen med at logge ind på dine konti.

Men lad os kaste et mere dybtgående blik på programmets formåen. Hvad det kan gøre, er at huske dit brugernavn og password til enhver hjemmeside, som du ønsker, med muligheden for at organisere denne data på en forskellig måde. Sideløbende kan det selvforudsatte URL, brugernavn og password, et navn for førnævnte website, en mappe og kommentarer, blive tilordnet enhver indtastning.

Det er også vigtigt at nævne, at du kan tilføje konti til favoritter, aktiver AutoLogin, såvel som anmode om et password tilsendt, når som helst du prøver på at få adgang til din konto.

Forsyner dig med formular-udfyldningsfunktioner

Eftersom vi har nævnt optionen for formular-udfyldning, bør du vide, at programmet fremkommer med en detaljeret sektion, som er rettet præcist hertil og som lader dig kunne indtaste alle former for information, som du måtte blive anmodet om at levere, når du beskæftiger dig med følsomme transaktioner og hvad som helst andet.

For at sikre, at disse detaljer ikke er frit tilgængelige for indtrængende, kan du endnu en gang bede programmet om at forsyne dig med et vindue, der anmoder om tilladelse før der gøres brug af data.

Sidst, men ikke mindst, er app’en også i stand til at opbevare dine notater i sikre omgivelser. Det er muligt at lagre alt, fra bankkonti, kørekort, helbredsforsikringstal, til detaljer relaterede til øjebliksmeddelelser, softwarenøgler og Wi-Fi passwords og du behøver ikke at frygte, at de vil kunne ses af udspionerende øjne.

Denne artikel er sponsoreret af Timepoint.no – norsk side om digital markedsføring og sociale medier

Tidligere artikelKan dit netværk nå ud i haven?
Næste artikelAppen for alle bilnørder til Android og Ios
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.