Anmeldelse af NordVPN

0
3929

Når det kommer til online sikkerhed, ønsker man naturligvis kun det bedste. Denne gang kommer det til at handle om VPN-serveren NordVPN, der har været på markedet siden 2012, hvor det blev grundlagt af fire barndomsvenner. Siden november 2018 har firmaet stået for cybersikkerheden for det engelske fodboldhold Liverpool FC.

NordVPN er en god løsning, hvis du ønsker at kunne klikke rundt på nettet anonymt, samtidig med at blive beskyttet mod trackere og databrud. Programmet giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en af ​​de understøttede VPN-servere fra hele verden og dermed sikre din internetforbindelse. Det kræver dog, at man er villig til at betale for at kunne bruge denne VPN.

Datakrypteringen og god, pålidelig beskyttelse

NordVPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en af ​​de tilgængelige VPN-servere ved hjælp af den foretrukne protokol (UDP eller TCP) og DNS-server. Det understøtter også forbindelse via proxy-servere, med eller uden Tor-protokollen. NordVPN kan kryptere dataoverførslen med et dobbelt beskyttelseslag ved brug af AES-256-CBC algoritmer. Du har dog mulighed for når som helst at aktivere eller deaktivere denne metode. Samtidig er programmet designet til ikke at begrænse din forbindelseshastighed eller båndbredde og holde et lavt ping-besvarelse. Værktøjet bruger Tor over VPN-protokoller og sikrer, at dine private data eller historik  ikke registreres. Derudover kan det omdirigere dit signal, hvilket gør det meget vanskeligt for trackere at identificere din placering.

Forhindrer DNS-brud og tilbyder support til flere enheder

NordVPN kan løse problemet med DNS-brud, der er designet til at holde styr på din sikkerhed og beskyttelsen af ​​alle forespørgsler, der udføres på en bestemt DNS. Desuden kan alle data, du overfører, inklusive onlinemeddelelser, noter og web-proxy-udvidelser, kanaliseret gennem NordVPN-krypteringssystemet. Hjælpeprogrammet kan køre samtidigt på flere enheder, såsom flere computere eller tablets, smartphones, laptops eller spilkonsoller. NordVPN kan endda arbejde med routere og udvide beskyttelsen til alle de computere, der er forbundet til dem.

Support til flere VPN-protokoller

NordVPN kan arbejde med flere protokoller, herunder OpenVPN, PPTP, L2TP eller IPSec og tilbyder dig SSL-baseret 2048-bit kryptering til internetforbindelsen. Adgang til VPN-serverne er kun muligt via desktop-klienten, et program, der er nemt at installere. Du skal angive de login oplysninger, der er knyttet til dit abonnement.

Bedre alternativer

Leder du dog efter bedre alternativer, er der en række. Blandt de gratis alternativer kan disse nævnes: USB Disk Secruity, Tor Browser, USB Write Protect, Freegate Expert Edition og UltraSurf. Har du dog intet imod at betale for en VPN, er der stadig en række bedre alternativer derude: Hotspot Shield, Zemana AntiLogger, Segiwa Antiviral Toolkit Personal, Steganos Online Shield VPN og AOL 9.0 VR.

NordVPN er dog en fin løsning og er også ganske populær verden over. Du har adgang med Windows, Mac, iOS, Linux, Android og andre apps, og som sagt kan du bruge flere enheder ad gangen. Læs også denne grundige anmeldelse af NordVPN.

Tidligere artikelDisse fordele kan din virksomhed opnå ved hjælp af robotter
Næste artikelSikkerhedstip til online gambling
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.