Anmeldelse af Defraggler

0
2262

Når du vil opretholde en optimal ydeevne på din PC, har du brug for et program, som gør det muligt at rydde op på dens harddisk. Med tiden vil filer og downloads fylde og forringe din computers ydeevne.

Defraggler er et dansksproget program, som er udviklet til at foretage oprydning i harddisken via ”defragmentering”. Du kan downloade det gratis via linket her.

Sådan fungerer Defraggler

”Defragmentering” eller ”Defrag” er den funktion, som programmet giver dig. I praksis betyder det, at funktionen rydder op i din harddisk, så din computer får nemmere ved at finde filer og afvikle programmer.

Den store effektmæssige fordel ved Defraggler er, at det udelukkende er oprydning, som er dens funktion. Når du har et specialudviklet program til et særligt formål, får du de bedste funktioner. Programmet giver dig mulighed for at vælge forskellige oprydningsfunktioner. Når du har installeret programmet på din computer, kan du få den til at analysere din harddisk. Resultatet af analysen får du vist på din skærm, samtidig med at du får anbefalinger til at vælge den oprydningsfunktion, som vil være mest optimal.

Hvis analysen viser, at der er en høj forekomst af fragmenteringer (angives i procent), vil den anbefale dig at rydde op ved at vælge en defrag-funktion.

Defraggler opererer med 2 oprydningsfunktioner:

  • Defragmenter
  • Hurtig defragmentering.

Hvis analysen viser, at en stor del af din harddisk er rodet, vil det være mest optimalt at vælge ”Defragmenter”. Dette er den mest grundige oprydningsfunktion af de 2 mulige.

Denne funktion tager længere tid, men den giver dig samtidig det mest tilfredsstillende oprydningsresultatet.

Har du brug for en effektiv oprydning, som ikke tager lang tid, kan du vælge ”hurtig defragmentering”.

Installering og anvendelse

Defraggler er et gratis program, som er nem at anvende, uanset om du er teknisk-mindet eller ej. Resultaterne er gode sammenholdt med de programmer, som opkræver betaling for at gennemføre oprydning af harddiske.

Når du har downloadet og hentet programmet til din computer, vil du få vist et overblik over alle de forskellige, opdelte harddiske, som din computer er udstyret med. Her kan du få indblik i deres kapaciteter, ledig plads, og ikke mindst får du indblik i, hvor fragmenteret din harddisk er.

Des mere fragmenteret en computerharddisk er, des mere rodet er filerne placeret, og des sværere får computeren ved at fungere optimalt.

Derfor har du brug for et specialudviklet program til oprydning, når harddiskens filer er rodet. Defraggler hjælper din computer med at organisere filerne på den mest hensigtsmæssige og optimale måde.

Det er nemt at sætte programmet i gang med at rydde op i din harddisk. Du får 4 primære knapper til rådighed i programmet, som du kan gøre af:

  • ”Analyser”
  • ”Defragmenter”
  • ”Pause”
  • ”Stop”.

Når du markerer en harddisk, skal du vælge knappen ”Analyser”, hvorefter Defraggler vil gå i gang med analysen. Efter endt analyse kan du vælge den ønskede oprydningsfunktion. Du vælger selv, om du vil analysere hele harddisken på én gang, eller om du ønsker at analysere udvalgte filer særskilt.

Det brugervenlige program henvender sig til dig, som ønsker at optimere din computer ved at rydde op i dens harddisk.