3 gratis og spændende spil på Steam

0
5078

Steam er den førende platform til køb af digitale computerspil, men selvom priserne på mange af computerspillene er på tilbud eller lave så kan du faktisk også finde en del som er helt gratis. I denne artikel har vi fundet 4 computerspil til dig som du kan overveje.

Dota 2

Det første spil hedder Dota 2 og det bliver spillet af millioner af spillere hver eneste dag. Dota har sin store styrke i multi-player delen, hvor to hold med fem spiller på hver tørner sammen. Hvert hold har en base som de skal forsvare imod det andet hold. Hver spiller kontrollerer en individuel hero som har unikke evner og egenskaber. I løbet af spillet kan du med din hero samle udstyr op og opnå erfaringspoint. Det hold som først ødelægger det andet holds bygning kaldet “Ancient” har vundet.

Link til Dota 2 på Steam

Warframe

Det andet spil hedder Warframe og er også et multi-player og kooperativt online spil i et science-fiction univers. I Warframe kontrollerer du, og dit hold af medspillere, krigere fra Tenno-racen som er blevet vækket af deres krypto-søvn og skal nu engagere sig i en intergalaktisk krig med adskillige modstandere. Til din disposition har du adgang til en lang række våben og egenskaber – blandt andet indeholder spillet elementer som nærkamp, parkour og interaktion med racer.

Link til Warfram på Steam

Path of Exile

Path of Exile er det tredje spil og genren her er RPG. På mange måder minder Path of Exile om Diablo og Final Fantasy. Du er, som titlen antyder, en Exile som skal overleve på det fjendtlige og farlige kontinent Wraeclast. Kæmp imod de onde magter som forsøger at overtage og kontrollere kontinentet. Du kan selv skabe din egen personlighed ud fra en række professioner som hver især har deres evner, styrker og svagheder.

Link til Path of Exile på Steam