Optimér dine computerspil med Game Booster til Windows 10

0
5563

Drømmer du om at kunne spille computerspil uden lack? Game Booster hjælper dig med at optimere din spiloplevelse, så computeren kan yde mere, når du spiller. Det er især behjælpeligt, hvis du spiller krævende spil som World of Warcraft, League of Legends eller Fortnite. Her er det nemlig vigtigt, at computeren kan yde sit bedste, både i forhold til grafikken og svartiden.

Du kan læse mere herunder om, hvad Game Booster gør for at optimere din spiloplevelse på en Windows 10 computer.

Lukker processer og programmer, du ikke bruger

Når du starter dit spil op, vil Game Booster automatisk lukke de programmer og stoppe de processer, som du ikke bruger, og som blot kører i baggrunden. Dette er for at sikre, at en stor del af computerens ydeevne ikke går til diverse programmer, som du ikke skal bruge til selve spillet.

Hvis du er vant til at have mange taps åbne, så er Game Booster perfekt til dig. Så behøver du nemlig ikke at sidde og lede manuelt efter et program eller en proces i baggrunden for at lukke det, men kan blot begynde at spille med det samme.

Hvis Game Booster lukker noget i Windows 10, du skal bruge, så er det muligt at genskabe det. På den måde mister du aldrig nogle vigtige opgaver, men lukker blot dem ude, når du ikke skal arbejde på dem, men skal spille.

Optimere dit system og får det til at køre hurtigere

Derudover sørger Game Booster for at selve dit spil kører på de mest optimale settings, så spillet kommer til at køre stabilt og hurtigt ved at sætte din PC op til at spille. Det giver den altså mulighed for at yde lige dét ekstra, når du spiller, så du kan få en stabil spiloplevelse uden lack.

Dette er især en fordel, hvis du spiller et spil, der kræver et stort grafikkort. Her vil Game Booster forsøge at få spillet til at køre meget mere gnidningsfrit, så du kan få alle detaljer med og ikke behøver at sidde og vente på, at de skal loade frem på skærmen.

Samler alle dine spil i ét

Er du vant til at have et rodet skrivebord på din computer, så er Game Booster også en kæmpe hjælp hertil. Den samler nemlig alle dine spil og genveje i ét overskueligt program. Her kan du se alle de vigtigste spiloplysninger til dine spil, ligesom du kan få overblik over dine spil på en let og hensigtsmæssig måde, der ikke roder til på dit computer-skrivebord.

Så hvis du har tendens til at have mange programmer kørende på én gang, mange taps åbne eller mange ikoner på skrivebordet, så er Game Booster et perfekt program til dig. Det vil sørge for, at din computer kan give sit et og alt, så snart du åbner op for et nyt spil fra din smarte oversigt. På den måde optimerer Game Booster din spiloplevelse og hjælper dig med at organisere din samling af spil på computeren.

Denne artikel er sponsoreret af SpillGuide.com – en norske side med gratis online spil