Sådan downloader du indhold fra BBC iPlayer

0
2108

Der er ingen grænser for, hvor meget underholdning man kan få nu til dags. De utallige streamingtjenester gør det muligt at se alle mulige forskellige udsendelser og film. Audials er en tjeneste, som arbejder tæt sammen med mange andre streamingtjenester. Dette er alt fra Disney Plus til BBC iPlayer.

Er man interesseret i at se det seneste nye fra BBC iPlayer, så kom i gang – klik her. BBC er en kendt og populær TV-kanal. For at følge med konkurrenterne, kan man nu abonnere på deres hjemmeside, BBC iPlayer. Her kan man streame alt fra serier til talkshows til noget helt tredje. Hvis man vil se sine yndlingsprogrammer, er dette også en mulighed.

Audials – hvad er det for noget?

Audials er en genial tjeneste, man kan bruge til at downloade film til sine digitale enheder. Det er i dag blevet nemmere end nogensinde før at streame og downloade film og musik med på farten. Audials er egentlig bare en hjemmeside, som meget hurtigt og nemt kan optage diverse film og lyd-filer fra andre streamingtjenester og gemme dem.

Det er noget alle kan være med på. Det er nemlig meget nemt at klare selv. Især kan det være en hjælp at følge en grundig guide til gennemførsel af download. Audials bruges af flere millioner brugere. Dette fortæller noget om Audials troværdighed. De har god erfaring indenfor området.

Audials samarbejde med BBC iPlayer

Audials arbejder sammen med en række streamingtjenester. BBC iPlayer er blot en af mange. Det fede ved netop denne streamintjeneste er, at den er helt gratis at bruge i Storbritannien. Hvis man i Danmark gerne vil udforske sidens film, kan man installere en VPN på sin computer først.

Uden en VPN er det faktisk ikke muligt at tilgå BBC iPlayer. Enhver computer har en ip-adresse. Den kan fortælle forskellige hjemmesider om, hvor i verden man befinder sig. Men med en VPN kan man selv vælge, hvor ens adresse er. På den måde kan man godt tilgå BBC iPlayers mange film og serier.

Klar til download

Når man har fået styr på sin VPN-adresse, kan man begynde at udforske BBC iPlayer. Hvis man finder noget spændende, som man gerne vil downloade, kommer Audials ind i billedet. Gennem denne tjeneste kan man hurtigt få downloadet de helt rigtige film. Det er perfekt, hvis man skal på farten og derfor ikke har en stabil internetforbindelse.

Guide til Audials

Ved hjælp af internettets gode guides på Audials egen hjemmeside, kan man blive klædt godt på til at få downloadet alle sine yndlingsfilm. Det er noget, som alle kan lære. Først og fremmest skal man blot installere Audials. Det kræver ingen registrering. Efterfølgende kommer man ind i programmet. Her går man ind på BBC iPlayer.

Når man er inde i BBC iPlayer vælger man ønsket film. Herefter klarer Audials stort set resten. Ved hjælp af en automatisk skærmoptagelse bliver filmen gemt i computeren som en MP3-fil. Efterfølgende er man klar til god underholdning, lige når det passer en bedst.

Tidligere artikelSådan downloader du film fra Amazon Prime Video
Næste artikelSådan downloader du film fra Hulu
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.