Sådan downloader du film fra Amazon Prime Video

0
1623

I vores meget digitaliserede verden er stigning i downloads af alt fra musik til film markant stigende. Når man er på farten, er det altid godt at have god underholdning med i den bedste og højeste kvalitet. Heldigvis findes der i dag et utal af streaming-tjenester og sider, som kan hjælpe med downloading af diverse film og musik.

Hvis man mangler hjælp til download af film, så kom i gang – klik her. Det er blevet utrolig nemt at downloade ting direkte ned til sin computer. Enhver kan være med. Man skal blot klikke sig ind på en hjemmeside med en god guide og følge hvert enkelt trin. Det behøver hverken være svært eller dyrt. Det er for den sags skyld heller ikke ulovligt.

Audials Movie – hvad er det?

Audials Movie er et smart værktøj, man kan bruge til downloads af film. De samarbejder med mange film-streamingstjenester, så som Amazon Prime Video. Derved kan man nemt vælge ønsket film, og så klarer Audials egentlig resten. Man skal blot trykke på musen et par gange. Ved hjælp af en smart funktion kan man faktisk downloade flere film samtidigt.

Bliv klogere på Amazon Prime Video

Er man vild med at streame film, har man måske før stiftet bekendtskab med Amazon Prime Video. Dette er en underholdnings-streamingtjeneste. Her finder man et utal af de mest populære film, gamle som nye. Der er mange fordele ved at vælge Amazon Prime. Ikke nok med at man ubegrænset kan streame film, er det uden reklamer og kan ses i 4K.

Det kan være, at man føler det er unødvendigt med andre streamingtjenester, hvis man allerede er bruger af Netflix og TV2Play og så videre. Dog kan man på Amazon Prime Video finde nogle særlige film og serier, som ikke kan ses andre steder. Samtidig kan man streame fra mange forskellige enheder på samme tid.

Samarbejde mellem Audials Movie og Amazon Prime

Som nævnt før samarbejder Audials Movie med mange streamingtjenester. Amazon Prime Video er blot en af dem. Med de mange fordele som Amazon Prime Video tilbyder, er der gode grunde til at vælge netop dem. Desuden er Amazon Prime meget billig i forhold til mange andre konkurrenter.

Gennem samarbejdet mellem Audials og Amazon Prime Video kan man nemt downloade sine yndlingsfilm nu og her. Derved kan man nemt have dem med på farten. Det er perfekt, når internetforbindelsen ikke er helt i top. Til gengæld er kvaliteten på filmen altid høj og helt i top.

Guide til installering af Audials

Det behøver ikke at være svært at downloade film online. Det var det muligvis en gang. Men nu kan alle være med. Det handler bare om at sætte sig lidt ind i det og følge hvert enkelt skridt. Først og fremmest skal man installere Audials online. Det er både gratis og kræver ingen registrering.

Efterfølgende vælger man Amazon Prime Video i selve Audials programmet. Derved skal man bare vælge ønsket film. Audials vil efterfølgende helt automatisk lave en skærmoptagelse af filmen og gemme den på computeren.