Download film gratis fra Netflix

0
3474

Netflix er kendt for at have et kæmpe udvalg af film, hvilket gør dem til et af de mest populære streamingtjenester i verden. Den er nemt tilgængelig, da man bare kan logge ind på sin bruger på deres hjemmeside, og så kan man begynde at se sine yndlingsfilm og serier. Den har dog den mangel, at den skal bruge internet for at virke. Du kan nemt komme uden om dette problem ved at bruge Audials.

Download film med Netflix

Netflix har tilføjet en funktion, hvor man kan downloade film, så man kan se dem offline. Det er for eksempel smart, hvis man skal på ferie, hvor man skal rejse langt. Her er film en god måde at holde sig selv underholdt på, også når der ikke er wi-fi tilgængeligt.

Den eneste ulempe ved at bruge den funktion, som Netflix har lavet, er, at det langt fra er alle film som giver dig mulighed for at downloade, så du kan se den offline. Det betyder, at det ikke er sikkert, at du kan se den film, som du bedst kan lide, offline. Det skal også siges, at du kun kan downloade film på Netflix-app’en. Det betyder, at du kun kan se film offline på din telefon eller tablet.

For at downloade en film på Netflix app’en skal du:

  • Åbne app’en
  • Gå ind under fanen “downloads”
  • Her kan du finde en knap som fører dig til alle de film og serier, som du har mulighed for at downloade.
  • Når du finder noget, som du gerne vil se, så trykker du på filmens forside. Her er der nogle forskellige knapper, som du kan trykke på.
  • Du skal vælge knappen længst til højre, hvor der står download.
  • Når filmen er downloadet færdig, så kan du finde den under “Downloads”-fanen.

Download alle film fra Netflix med Audials

Det er en smule ærgerligt, at man ikke kan vælge frit blandt Netflix’ sortiment. Heldigvis kan man nemt komme uden om det. Der findes mange metoder til at filme en film på Netflix, så du får en MP4-fil gemt på din computer, som du kan se om og om igen.

Alt efter hvilket program du bruger til at filme din skærm, så kan du få en høj kvalitet på din video. Der er også mange programmer som gør det muligt for dig at vælge præcis, hvor der skal filmes på din skærm. Et program som giver dig mulighed for det er Audials – læs mere om Audials software på Tunebite.dk. På den måde undgår du, at du får menuen eller klokken med på din video.

Når du så har filmet alle de film, som du gerne vil se offline, så er det nemt at lave en mappe på din computer, hvor de alle er gemt samlet. Hvis du bruger Audials, så er det nemt at finde rundt i dine film, da den laver en playliste med alle dine MP4-filer inde i programmet.

Når du så har lyst til at se en film, når du er offline, så går du blot ind på Audials program og vælger den film, som du gerne vil se.

Sådan får du downloadet indhold fra Netflix

1. Download Audials Movie. Du kan installere Audials Movie på alle Windows-baserede computer.

2. I Audials Movie skal du klikke på “Video Streaming” i venstre side. Vælg “Video recording“.

Her kan du se knapper som dækker de mest populære streamingtjenester f.eks. Netflix, Hulu, YouTube, Disney+ osv.

Klik på “Netflix“.

Åbn Netflix i din browser. Vælg den film du ønsker at afspille og optage, samt downloade. Audials Movie vil straks begynde at optage den Netflix film du afspiller.

Sørg for, at filmen bliver afspillet i sin originale kvalitet og størrelse for bedste resultat.

3. Når du har optaget din film vil den blive flyttet til en liste i højre side af Audials Movie. som udgangspunkt er filmen optaget i MP4 videoformatet, men du kan ændre i output filformatet inden du starter optagelsen af filmen.

Du kan overføre filmen til en anden enhed eller blot gemme den på din harddisk.

Artiklen er skrevet i samarbejde med IT-magasinet Whoopee.no

Tidligere artikelSådan køber du på afbetaling i Viabill butikker online
Næste artikelSmarte apps og ny software hjælper dig med din økonomi
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.