Sådan downloader du film fra Hulu

0
2229

Har du hørt om Hulu, og er du blevet interesseret i at downloade film herfra? Med 3 simple steps er du godt i gang – og så er det bare at slå sig ned i sofaen med snacks og hygge. Læs med her og lær at downloade film fra Hulu.

I dag er der mange måder og muligheder for at downloade film, og Netflix er bestemt ikke den eneste. Har du fx hørt om Hulu? Her kan du nemt og hurtigt få adgang til et hav af skønne film, som du kan se.

Det eneste, det kræver, er 3 simple steps. Dem får du nedenfor. Eller kom i gang – klik her, hvis du bare gerne vil hurtigt i gang. Når du har læst den korte guide, er du klar til at bruge Hulu og se de film, du har lyst til.

Step 1: Download og installer Hulu

Først og fremmest skal du downloade og installere Hulu-afspilleren. Denne afspiller hedder “Audials Movie”, og du kan helt gratis installere softwaret til Windows. Det er nemt at afinstallere igen, hvis du skulle få lyst til det.

Når du har downloadet Audials Movie, kan du starte det. Hernæst skal du trykke på “Video Streaming”, og så er du godt på vej til at downloade og afspille film og serier med Hulu. Du skal blot lige kende til de sidste to steps – men bare rolig: De er helt lige til!

Step 2: Download film og serier med Hulu

Inde i dit nye stykke software, Audials Movie, kan du klikke på “Hulu”. I din browser (fx Firefox eller Chrome) kan du indtaste og åbne hulu.com. Og så er det sådan set bare at vælge den film eller serie, som du er i humør til at se. Når den er downloadet, kan din streaming så småt begynde.

Et lille tip til den bedste filmoplevelse

Et godt tip kan være at sørge for, at filmen er i original størrelse, så du får den bedst mulige opløsning. En god filmoplevelse er nemlig én, hvor billede, lyd og kvalitet er i topform! Du kan følge med i kontrolvinduet, hvis du vil holde øje med din Hulu-download.

Step 3: Kom i gang med filmen

Når filmen, afsnittet, eller hvad det måtte være, er downloadet, bliver det overført til din Audials-playliste. Den finder du i højre side af din skærm. Du kan downloade og gemme dine Hulu-film i formaterne, WMV, AVI, MP4 og 3GP – og også visse andre.

Filmen vil nu være en fil, som Audials Movie efterfølgende markerer eller “tagger”. Du er nu ganske tæt på din forrygende filmoplevelse, for det er sådan set bare at trykke på afspil-knappen. Du kan også vælge at eksportere filen og eventuelt overføre den til et andet program.

Læn dig tilbage og husk popcornene

Voila – dér har du dine tre simple steps. Du er nu klar til film- og seriehygge med Hulu. Vi ønsker dig en behagelig og seværdig oplevelse på din laptop. Sæt dig i husets blødeste stol eller skønneste sofa, fyr op for popcornene, og lad filmen begynde!