Anmeldelse af Norton Antivirus Plus

0
3071

Mangler du et effektivt og brugervenligt antivirusprogram til din bærbare computer, så er Norton Antivirus et godt og prisbevidst.

Som antivirusprogram er Norton Antivirus i stand til at håndtere og neutralisere alle de trusler som måtte true din laptop, både når du er online på internettet eller udveksler filer via et lokalt netværk, ekstern harddisk eller tilslutter et USB-drev til din computer.

For at give dig et overblik over den funktionalitet som er indeholdt i Norton Antivirus vil vi her liste de vigtigste funktioner og komponenter – se oversigten her:

•    Antivirus
•    Aktivitetsbeskyttelse
•    Anti-phishing
•    Kontrol af hjemmesider
•    Kontrol af søgeresultater
•    Sikring af Facebook
•    Redningsdisk
•    Rootkit scanning
•    Netværksovervågning

Når vi skriver, at Norton Antivirus har funktionen Antivirus omfatter det beskyttelse imod alle former for virus – herunder spyware, adware, ransomware, trojanske heste, dialers, orme og kort sagt alskens malware.

Effektiv bekæmpelse af virus og malware

Med Aktivitetsbeskyttelse vil Norton Antivirus overvåge alle de filer du åbner eller som på anden vis er aktive på din computer, hvis f. eks nye downloadede filer udviser tegn på mistænkelig adfærd og potentielt kan indeholde skadeligt malware bliver filerne sat i karantæne eller helt slettet for at undgå at negative følgevirkninger.

Anti-phishing er en form for beskyttelse som er aktiv, både når du surfer online på hjemmesider, åbner e-mails i din indbakke eller modtager filer fra et tilsluttet drev på din computer. Med “phishing” menes metoder, som tredjepart anvender for at “fiske” personfølsomme fra dig via links på hjemmesider, vedhæftninger i e-mails og beskeder via sociale medier eller chat-applikationer. Norton Antivirus afværger alle phishing-angreb og holder dine personfølsomme oplysninger under streng kontrol.

Kontrol af hjemmesider varetages af modulet Scam Insight som sikrer sig, at de hjemmesider du besøger ikke udviser tegn på skadelig aktivitet eller falske links.

Online tryghed med Norton Safe Web

Kontrol af søgeresultater varetages modulet Norton Safe Web som inddeler alle hjemmesider i søgeresultaterne i kategorierne sikre og usikre. De er derfor på forhånd advaret imod at oprette forbindelse usikre hjemmesider.

Med Sikring af Facebook vil modulet Norton Safe Web til Facebook scanne alle opslag, beskeder og videoer som bliver postet på din væg eller sendt til dig personligt for usikre links og virus.

Redningsdisk med Norton Bootle Recovery

Norton Bootle Recovery Tool hjælper dig med at oprette en Redningsdisk ud fra en DVD, CD eller på et USB-drev. Du kan bruge din Redningsdisk til oprette adgang som er beskadiget af virus og som ikke på normalvis vil opstarte.

Norton Power Eraser

Med en Rootkit scanning kan Norton Power Eraser på sikre omgivelser, en fejlsikret tilstand, grundigt scanne din computer for rootkit-relaterede infektioner og neutralisere dem inden de forårsager uoprettelig skade.

Norton Antivirus har også et modul til Netværksovervågning som scanner alle de computere og enheder, der er tilknyttet dit netværk. Du kan derfor se om tredjepart snylter på din internetforbindelse.

Systemkrav til Norton Antivirus

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7, samt Windows 8 og Windows 10 (alle versioner understøtter 32-bit og 64-bit)
  • 300 MHz til Microsoft Windows XP, 1 GHz til Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7/Windows 8/Windows 10
  • 256 MB RAM og 300 MB ledig plads på harddisken
Tidligere artikelSSD-disken falder hurtigere i pris end de mekaniske harddiske
Næste artikel3 gratis og spændende spil på Steam
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.