Anmeldelse af Norton 360 Premium

0
3947

Norton 360 Premium er det nyeste skud på stammen af beskyttelsesprogrammer til dine digitale enheder og online beskyttelse. Norton er kendt for at levere antivirus- og databeskyttelsesprogrammer af meget høj kvalitet, og den nye pakke er ikke en undtagelse. Norton 360 Premium er skabt til at give dig flere lag af beskyttelse.

Her får du nemlig både forældrestyring, Password Manager, SafeCam, VPN og mange andre funktioner. Med Norton 360 får du derfor en komplet og professionel beskyttelse i én samlet løsning.

Download programmet

Hvordan virker Norton 360 Premium løsningen?

Med et Norton 360 Premium er det ikke kun dig, men hele din familie, som er helgarderet mod virus, malware og andre ondsindede cybertrusler. Norton 360 Premium består i det store hele af to former for beskyttelse: 1) Sikkerhed til dine digitale enheder, så du kan surfe online med 100% beskyttelse og 2) Sikkerhed af dine personlige oplysninger og anonymitet på nettet, så du kan bruge wi-fi overalt uden at bekymre dig. Inden for de to overordnede former for beskyttelse finder du følgende fordele og funktioner:

 • Realtidsbeskyttelse med avancerede antivirusprogrammer
 • Norton Secure VPN
 • Password Manager
 • 75 GB Cloudbackup
 • SafeCam
 • Forældrestyring
 • Livesupport fra Norton eksperter.

Med de avancerede realtidsbeskyttende antivirusfunktioner er du hele tiden beskyttet, for programmet stopper aldrig med at overvåge din computer. På din PC eller Mac computer får du samtidig en virkelig stærk firewall, som hele tiden arbejder i baggrunden for at blokere mulige angreb fra blandt andet hackere eller systemer, som forsøger at infiltrere din computer med skadelige filer.

Skulle du alligevel være så uheldig, at det uventede sker, og du bliver angrebet med en skadelig virus, eller din harddisk slår fejl, er det vigtigt, at du har en kopi af dine vigtigste dokumenter og data. Det er derfor, at du med Norton 360 Premium får 75 GB til rådighed i skyen. Her kan du gemme og sikkerhedskopiere alle dine mest essentielle filer og data. Derudover har det den smarte ekstra funktion, at du altid kan tilgå dine filer, så længe du er på en enhed, som har adgang til internettet. Dertil kommer, at du med VPN Secure altid kan surfe helt anonymt og sikkert, også selvom du er på et online wi-fi-netværk. Med forældrekontrol kan du endda tjekke, at dine børn også surfer sikkert. Du kan bl.a. tilpasse, hvilke sider de har adgang til og filtrere voksen-indhold og lokkende indhold fra. SafeCam funktionen beskytter din webcam og sikrer, at ingen spionerer gennem dit webcam, og slutteligt kan den smarte Password Manager hjælpe dig med at oprette stærke kodeord og samtidig huske dem for dig i et krypteret cloud-baseret pengeskab.

Hvorfor skifte til Norton 360 Premium?

Det nye Norton 360 system er bygget på en uddybende viden og arven fra Norton Security, Norton Internet Security og den originale Norton 360. Systemet er blandt andet drevet af kunstig intelligens (AI) og avanceret sikkerhedsteknologi. Det har resulteret i ultimativ beskyttelse i flere lag, inklusive:

 • Intrusion Prevention Systems (IPS), der hjælper med at blokere potentielle online trusler, før de rammer din computer
 • AntiVirus med avanceret maskinlæring, som scanner og fjerner dine malware-filer
 • Reputation Protection (Insight) bruger oplysninger fra en international database til at klassificere programfiler
 • Adfærdsbeskyttelse (SONAR) blokerer applikationer med mistænkelig opførsel ved med brug af kunstig intelligens at klassificere applikationer baseret på deres opførsel
 • Proaktiv beskyttelse mod udnyttelse (PEP) beskytter mod ’dag nul’-angreb
 • Power Eraser registrerer og fjerner højrisikoprogrammer samt malware, som ligger på din computer.

Hvis du allerede er kunde hos Norton, benytter du med høj sandsynlighed en af de løsninger, som giver enhedsbeskyttelse. Det nye Norton 360 er i stedet en samlet beskyttelse af både dine digitale enheder og din online fortrolighed. De nye Norton 360 abonnementer har stadig den samme brancheførende virus- og malwarebeskyttelse, samtidig med at dine personlige og økonomiske oplysninger er ligeså godt beskyttet som hos bankerne. Men med Norton 360 behøver du ikke længere abonnere på forskellige systemer for at opnå den ultimative beskyttelse, men du får i stedet det hele ét samlet sted.

Hvordan får jeg Norton 360 Premium?

Norton 360 Premium fungerer som en abonnementsløsning. Uanset hvilket abonnement du vælger, betales abonnementet på årsbasis. Et abonnement træder i kraft, så snart du har gennemført dit køb, og betalingen er modtaget. Herefter kan du installere din Norton 360 Premium og overlade sikkerhedsarbejdet til pakkens programmer. Når du tegnet et abonnement, køber du også et løbende abonnement. Det vil sige, at abonnementet automatisk fornys efter det første år. Således slipper du for at huske på at forny abonnementet og alternativt pludselig stå med en ubeskyttet digital enhed. Norton klarer dette arbejde for dig. Du kan dog altid opsige abonnementet, hvis du ønsker det.

Der er nogle få systemkrav, som du skal være opmærksom på, når du vælger at abonnere på Norton 360 løsningen. Abonnementet er kompatibelt med både PC’er og Mac computere. Derudover kan det installeres på andre enheder såsom smartphones og tablets, som har Windows, iOS eller Android styresystemer. Vær dog opmærksom på, at en Windows enhed skal have et Windows 7 operativsystem eller nyere endnu. Der er også krav for din Mac computer, som skal være opdateret med den aktuelle version af Mac OS eller de to tidligere versioner før den aktuelle. Det samme gør sig gældende for dine iOS-operativsystemer. Hos Android enheder kræves der 4.4 eller nyere.

Vær opmærksom på, at alle Nortons abonnementer er til personligt brug eller brug i din husstand. Du må altså ikke abonnere på Norton 360 Premium med henblik på at bruge programmerne kommercielt.

Forskellen på Norton 360 Standard, Deluxe og Premium

Norton 360 løsningen kommer i tre forskellige pakker: Standard, Deluxe og Premium. Premium er den af de tre, som indeholder mest. Hvor du i Standardpakken kun kan installere programmet på én enhed og har 10 GB Cloudbackup til rådighed, kan Deluxe installeres på fem enheder og indeholder 50 GB Cloudbackup. Premium har endnu mere indhold. Her kan du installere pakken på op til 10 enheder og således beskytte hele familien under én samlet løsning. Derudover får du adgang til at opbevare 75 GB filer og dokumenter online i din Cloudbackup. Dertil kommer, at du skal investere i en Deluxe eller Premium pakke, hvis du ønsker forældrestyring, da denne funktion ikke er en del af Norton 360 Standard.

Nortons tilfredshedsgaranti

Hos Norton tror de selv så meget på deres antivirus- og databeskyttelsesprogrammer, at de tilbyder deres kunder et Antivirus Protection Promise. Det betyder kort fortalt, at hvis uheldet er ude, og det uventede skulle ske, og du får en virus på din digitale enhed, som Nortons eksperter på området ikke kan fjerne igen, får du dine penge tilbage.

Tidligere artikelFremtidens virksomhed
Næste artikel3 tips til god, digital underholdning på farten
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.