Gør din onlineoplevelse bedre med Express VPN til Chrome

0
2990

Flere og flere får øjnene op for, at en VPN-tjeneste er nødvendigt for at kunne bruge internettet sikkert og optimalt. VPN betyder ”virtuelt privat netværk”, og en VPN er med til at kryptere dine informationer og skjule din IP-adresse.

VPN’er bruges både af virksomheder, offentlige instanser og af privatpersoner. Privatpersoner vælger ofte at bruge en VPN, fordi de ønsker større anonymitet. Mange reklamevirksomheder indsamler f.eks. informationer om dig, så de kan etablere en detaljeret profil af dig. Den kan de efterfølgende bruge til målrettet at eksponere dig for reklamer. Bruger man en VPN, er dette ikke længere muligt.

Sådan fungerer en VPN

En VPN kan virke som et diffust koncept, men i realiteten er det meget simpelt at forstå. Den pågældende VPN-virksomhed ejer nogle servere rundt omkring i verden. Når du opretter forbindelse til deres VPN vil al din netværkstrafik blive omdirigeret til virksomhedens servere, inden du opnår forbindelse til internettet. Al din trafik registreres derfor som værende fra den eksterne servers lokation i stedet for din egen.

En VPN åbner derfor også flere muligheder for din online tilstedeværelse, og du vil være i stand til at tilgå indhold, der kun er tilgængeligt fra et specifikt geografisk område.

Der er blandt andet mange, der bruger en Express VPN til Chrome til at tilgå indhold på den amerikanske Netflix-side. Hvis du derimod ser meget animé på nettet, kan det være en god idé med en VPN, der har servere i Japan, så som vpnjapan.jp.

Tidligere artikelTidsfordriv under Corona – her er den nyeste trend
Næste artikelHvordan vælger jeg en gaming bærbar computer blandt det store tilgængelige udvalg nu til dags?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.