VPN til dit Android TV med CyberGhost

0
3807

En VPN er det perfekte valg til dig, der gerne vil have adgang til hele den platform, som du betaler for, og ikke kun den del, der er tilgængelig i dit givne område.

Læs hvordan du kan bruge VPN til at gøre din streaming oplevelse bedre.

Nyd en streaming oplevelse, der føles som en drøm

Med en CyberGhost VPN til dit Android TV kan du nyde din streaming oplevelse som aldrig før. Du kan nemlig omgå geografiske blokeringer og bevæge dig ind i mammutbiblioteket på alle de største streamingplatforme. Netflix, Hulu, Vevo eller YouTube – nu har du adgang til det hele.

Der er et stort marked af film og tv-serier, som du ikke har adgang til, fordi de forskellige streamingplatforme ikke giver adgang til det samme indhold på tværs af landegrænser. Med en VPN kan du omgå denne blokering og få adgang til hele platformens indhold.

Med CyberGhost VPN på dit Android TV er din eneste næste bekymring, hvad du skal binge næste lørdag aften.

Nyd din totale anonymitet

At omgå geografisk blokering er noget, som CyberGhost VPN er i stand til, da du altid kan forbinde dig til en server i et andet land.

Hvis du ved, at Netflix USA har et program, der ikke findes på den danske Netflix, så kan du nemt og hurtigt koble dig til er server i New York og få adgang til programmet. Du behøver ikke at bekymre dig om, at streamingkvaliteten bliver dårligere, da den vil være nøjagtig det samme – og hvis du oplever problemer, kan du altid skifte til den i Los Angeles.

Fordi du kobler dig til en server, der ikke er i dit område, så blive din færden på internettet også anonym, og din VPN er i stand til at beskytte dit privatliv.

Få mere at vide om de generelle fordele ved en VPN hos ilmainenvpn.fi.

Sådan installerer du CyberGhost VPN til Android TV

Det er utroligt nemt at installere CyberGhost VPN til dit Android TV. Det kræver ikke, at du er et teknologisk vidunder, men blot at du kan følge nogle simple instruktioner.

  1. Sørg for at dit Androig TV kører mindst på styresystemet Android 5.0 (Lollipop) eller det, der er højere.
  2. Log ind på dit Android TV.
  3. Download appen ”CyberGhost VPN” på til dit Android TV.
  4. Klik på knappen ”Log ind” og log ind med din CyberGhost konto.
  5. Klik på knappen ”Opret forbindelse” på din TV-app, eller vælg din yndlingsserver til at strame hurtigt og sikkert.

Du kan bruge CyberGhost VPN på op til 7 forskellige enheder, når du har en konto – og endda på samme tid.

Guiden er skrevet i samarbejde med Produktzoom.dk.

Hvilken plan skal du vælge?

CyberGhost VPN tilbyder forskellige planer, som du kan vælge imellem. Priserne er retfærdige og overkommelige, så de fleste kan finde pengene til at betale for programmet.

3 år + 3 måneder

Planen 3 år + 3 måneder er det smarte valg. Denne aftale tilbyder dig de største besparelser, og du kan få pengene tilbage, hvis ikke du er tilfreds.

En plan på 3 år og 3 måneder – svarende til 39 måneder – vil koste dig 2 euro om måneden. Det svarer til knap 15 danske kroner – en pris, som de fleste kan få til at passe ind i deres budget.

Du får en regning på 78 euro hvert 3 år. Det svarer til 580 kr., så hvis du sparer op, vil det ikke være noget problem at betale det af én omgang.

Hvis ikke du er tilfreds, så er der en 45 dages garanti, der sikrer dig, at du får dine penge igen.

1 måned

Hvis du vælger planen, der kun gælder 1 måned frem, så vil det koste dig 11.99 euro per måned. Det svarer til knap 90 danske kroner om måneden, og er altså billigere end en streamingtjeneste. Dog er det betydeligt mere, end hvis du vælger en plan på 3 år og 3 måneder.

Hvis du vælger denne plan for at prøve, om det er noget for dig, så kan du med fordel teste dem med 3 år + 3 måneder planen, da du som sagt får en prøveperiode på 45 dage. Prøveperioden er gratis, hvis ikke du er tilfreds.

Med 1 måneders planen får du en 14 dages pengene tilbage garanti.

12 måneder

En 12 måneders plan er den perfekte middelvej mellem de to andre. Her får du ligeledes en returret på 45 dage, der giver dig alle dine penge igen, hvis ikke du er tilfreds, men planen koster mere per måned.

Her skal du betale 3.75 euro per måned, svarende til knap 30 danske kroner om måneden, og du får en årlig regning på 45 euro, hvilket svarer til knap 340 danske kroner.

Tidligere artikelAnmeldelse af Avast Premium Security 2021
Næste artikelAnmeldelse af Apex Legends™ 2021
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.