Sådan downloader du film fra Vevo

0
2363

Hvis du også drømmer dig tilbage til 90’erne, hvor musikvideoerne rigtigt ofte blev vist på diverse tv-kanaler, så kan det godt betale sig at læse med her. Musik er i forvejen noget, som mange mennesker ikke vil være foruden. Men musikvideoer gør bare noget ekstra. De er nemlig med til at musikoplevelsen endnu bedre. Hvis du savner musikvideoerne, så bør du tjekke Vevo ud. Endnu bedre, er det også muligt at optage og gemme dine yndlingsvideoer til at kunne se på et senere tidspunkt.

Hvad er Vevo?

Denne tjeneste handler om musikvideoer. Den er gratis at bruge, og er en sammenslutning blandt flere store virksomheder, såsom Sony Music Entertainment, Google og flere. Musikvideoerne bliver vist via Youtube.Denne tjeneste er blandt andet egnet til dem, som holder af at høre musik imens de ser den tilhørende musikvideo.

Gem underholdningen til senere med Audials One

Det har aldrig været nemmere og mere fleksibelt at have underholdning når det passer en, hvor de passer en. Selvom der findes mange streamingtjenester og muligheder for at se videoer online, så kan det være frustrerende hvis de bliver taget af platformen. Specielt, hvis man aldrig nåede at se den serie, film eller de videoer som man havde glædet sig til. Med Audials One kan man optage og gemme sin yndlings underholdning. Hvis di vil læse mere om Audials så kom i gang – klik her.

Vevo og optagelse med Audials

Det allerførste du skal gøre, hvis du vil være sikker på at få optaget og gemt dine yndlingsmusikvideoer fra Vevo, er at installere Audials Move. Den kan helt gratis og uden nogen form for registrering hentes og installeres på din computer. Hvis du alligevel ikke får brugt den tilstrækkeligt så kan du også nemt slette programmet igen.

Når softwaren er hentet, så skal du skifte over til den funktion, som hedder, ’Video Streaming’. Herfra skal du så vælge, hvilket video filformat som du gerne vil have. Dette gør du under funktionen, ’Format’.

Når du har valgt format, så skal du finde ’Vevo’ inde i Audials. Efterfølgende skal du åbne Firefox eller Chrome eksempelvis, og så klikke dig ind på vevo.com. På Vevo, skal du vælge, hvilken video du gerne vil optage. Lige så snart du starter videoen, så optager Audials. Det er super smart. Det er en god idé at vælge den originale størrelse i forhold til videoen. Når optagelsen er færdig, så vil du kunne finde den i Audials, hvor den ligger i din afspilningsliste.

Audials kommer med mange fordele. Det er ikke kun i forhold til Vevo, at man kan benytte programmet. Audials kan bruges til mange streamingtjenester og liveprogrammer eksempelvis. Programmet er blandt andet også ideelt til når man er uden internet og på farten. Er man ude at rejse eller befinder sig et sted, hvor der ingen netværk er så er Audials relevant. Det lyder måske mærkeligt, men der findes stadig steder, hvor man ingen netværk har. Vil du gerne vide mere om dette smarte program, så kan du læse mere på internettet.

Tidligere artikelSådan downloader du film fra Disney Plus
Næste artikelAnmeldelse af Boxer TV
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.