Optag musik fra Apple Music

0
1537

I vores digitaliserede verden er det blevet nemmere end nogensinde før at downloade film, musik og alt der hører til dette. De fleste internethajer kan måske huske tiden, hvor det kunne tage flere timer blot at downloade en enkelt sang. Dengang var det desuden ikke helt lovlige måder, dette blev gjort på.

Heldigvis er der mange måder at gøre dette lovligt (og nemt) i dag. Er det noget, man er interesseret i at gøre, så kom i gang – klik her. Apple Music er blot en af mange tjenester, hvor man kan downloade det seneste nye til sin computer eller smartphone. For at bruge Apple Musics smarte tjeneste med downloads, bør man kende til Audials.

Audials – hvad er det?

Audials One 2021 er den ultimative tjeneste til streaming af alt fra musik til film på internettet. Virksomheden blev til virkelighed i 1998. Derfor er man garanteret en vis ekspertise ved brug af Audials. Det er derfor ikke underligt, at siden har over 10 millioner brugere. De er nogle af de største indenfor digital underholdning.

Musik med på farten

Der findes efterhånden mange forskellige streaming-tjenester til musik og andre lyd-oplevelser. Apple Music er blot en af mange. Dog er det en af de bedre på markedet netop nu. Ved hjælp af internetforbindelse på sin smartphone kan man let streame den seneste musik. Men det er ikke alle tilfælde, at man har mulighed for internetopkobling.

Vil man gerne lytte til musik på farten, kan det være en ide at downloade Apple Music gennem Audials Music. Dette er et samlet sted for mange af de bedste streaming-tjenester på markedet. Ved hjælp af denne kan man let finde sin yndlingsmusik og downloade den på sin computer i MP3-fil og overføre til sin telefon. Det går hurtigt og er nemt for enhver.

Sådan benyttes Audials og Apple Music

Hvis man ikke er den bedste tech-nørd, er der heldigvis hjælp at hente. I dag kan man stort set lære alt på internettet. Det gælder uanset, om skal lære et nyt sprog eller downloade musik. Har man brug for hjælp, kan man gå ind på Audials egen guide til brug af tjenesten. Guiden kommer i tre enkle steps.

Guide til installering og brug

Først og fremmest skal Apple iTunes downloades, medmindre at man allerede har den. Derefter logger man ind med sit Apple ID. Efterfølgende skal Audials downloades. Her kan man blot vælge gratis-versionen. Man behøver heller ikke at registrere sig på nogen måde. Efterfølgende vælger man rubrikken med Apple iTunes.

Når man bagefter går ind i selve Apple iTunes streaming-tjeneste, skal ønsket sang blot afspilles. Helt automatisk vil Audials optage lyden og gemme musikken som MP3-filer. Der går ikke lang tid, før musikken kommer direkte ind i computeren. Når det er klaret, kan man lytte løs på musikken både offline og online.

Forskellen på Apple Music og Apple iTunes

Både Apple Music og iTunes er streaming-tjenester af Apple. Derfor er det oplagt at vælge denne tjeneste, hvis man allerede bruger Apple-produkter. iTunes bruges til at lytte til musik og podcasts. Bruger man allerede iTunes, har man automatisk adgang til Apple Music.