Sådan downloader du film fra Vimeo

0
2340

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med denne platform, så har du noget at glæde dig til. Vimeo er nemlig et sted, hvor man kan se, dele og uploade videoer. Hvis du i forvejen er glad for andre platforme, hvor du kan gøre det, så kan du prøve at tjekke denne tjeneste ud. Videotjenesten er faktisk ikke helt ny, da den har eksisteret siden år 2004.

Det fede er, at der findes et software program, som gør det muligt at optage og gemme eksempelvis videoer fra Vimeo. Det betyder, at du kan se dine yndlingsvideoer, når det passer dig. Dette er muligt med det smarte program – Audials One. Programmet giver mange muligheder, for at underholdningen er tilpasset den enkeltes behov i forhold til tid. Du får her en forklaring på, hvordan du kan bruge Audials One til Vimeo og, hvordan det bliver gemt. Hvis du gerne vil vide mere om Audials One og de mange muligheder, så kom i gang – klik her. Dette fede program, har mange funktioner, som man kan blive glad for.

De grundlæggende trin – optagelse af videoer med Audials One

For at komme i gang med at downloade film fra Vimeo, skal du gøre følgende. Det første skridt er at installere, ’Audials Movie’. Du kan helt gratis hente Windows programmet, også uden at registrere dig. Når programmet er installeret, skal du efterfølgende skifte ’Video Streaming’ sektionen. Dernæst vælger du så hvilken slags filformat som du gerne vil have. Denne funktion vælger du under ’Format’.

Når du er færdig med de første trin, så skal du videre til at starte videoen på Vimeo. Du skal først klikke på den boks, hvor der står ’Vimeo’ i Audials. Dernæst skal du så åbne selve vimeo.com i en browser, eksempelvis Firefox eller Chrome. Når du har åbnet siden, skal du finde den video, som du ønsker at optage med programmet. Lige så snart videoen begynder at spille, så bliver den samtidigt optaget. Hvis du afspiller videoen i det originale format, får du også den bedst mulige kvalitet i forhold til optagelsen. Du vil kunne holde øje med optagelsen i kontrolvinduet inde i Audials.

Når de andre trin er fulgt og videoen er blevet optaget, så vil den ligge i Audials under afspilningslisten.

Audials One – oplev de mange muligheder

Audials kan give dig mange fordele indenfor optagelse af videoer, film, serier og meget mere. Hvis du er træt af, at din yndlingsserie bliver taget af dine streamingtjenester, så er det netop her, at Audials kan give dig fordele. Programmet gør det muligt at optage hele serien, helt automatisk, uden at du behøver at gøre mere. Det betyder altså, at du kan se filmen/serierne on demand når det passer dig. Det betyder altså, at du kan gemme disse film/serier på din computer og se dem, når du har tid. Du behøver ikke længere at stresse over, at du ikke når at få set det du gerne ville på din streaming tjeneste. Det kan Audials One nemlig hjælpe med.

Tidligere artikelSådan optager du film fra Apple TV Plus
Næste artikelGode råd til dig, der skal lave en webshop
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.