Anmeldelse af TeamViewer

0
2169

Har du brug for at få de mest fleksible og funktionelle samarbejdsmuligheder, når du er på farten, kan Teamviewer hjælpe dig. Med dette program kan du få adgang til at redigere og udvikle dokumenter sammen med dine kollager eller samarbejdspartnere, selvom I er fysisk på afstand af hinanden.

Med programmet kan du fjernstyre din enhed, og du kan give andre mulighed for at få adgang til dine filer.

Sådan fungerer TeamViewer

Programmet giver dig mulighed for at være aktiv med arbejdsopgaver, uanset hvor du befinder dig. Det er en fordel at installere Teamviewer, hvis du ofte er på forretningsrejse, eller hvis du arbejder hjemmefra og har brug for de mest optimale og fleksible samarbejdsmuligheder.

Download TeamViewer

Når du installerer programmet, kan du give andre (det kan være en tekniker, en kollega eller chef) tilladelse til at få adgang til din enhed. Med denne adgang kan vedkommende styre din computer og netværksfiler, som var det dig selv, der gjorde det. 

Fjernstyring af enheder kan være anvendelig i mange forskellige situationer:

  • Når du vil have adgang til dine filer på en hjemmecomputer i forbindelse med rejser
  • Når du vil have teknisk support fra en specialist
  • Når du vil skabe det mest effektive og fleksible samarbejde på afstand.

Den helt store fordel ved programmet er, at det er understøttet af et globalt netværk. Det findes i en app version, som gør det muligt at kæde forskellige enheder sammen.

Det betyder, at du altid har adgang til dine skrivebordsfiler, uanset hvor i verden du befinder dig. Programmet giver dig frihed og fleksibilitet, så du kan fortsætte med dine arbejdsopgaver på afstand af dit hjem eller kontor.

Du kan med fordel hente TeamViewer app’en, når du vil have adgang til dine filer på din mobil eller tablet. Programmet kan forbindes på tværs af enheder. Du kan forbinde forskellige platforme, som du ønsker. Det kan være fra computer til mobil, fra mobil til mobil eller computer til computer.

Anvendelsesmuligheder, sikkerhed og installering

Det er langt fra kun forretningsfolk og andre, som har hyppige rejsedage, der kan gøre brug af TeamViewer.

Det er et simpelt program at installere, og du kan gøre brug af det som privatperson i forskellige situationer. Det kan f.eks. være i forbindelse med behov for teknisk support af din computer. Har du problemer med din PC, kan du få en tekniker til at hjælpe dig på afstand, når du giver vedkommende fjernadgang til din enhed. Dermed kan du spare både tid og penge, da du får teknisk support i dit hjem.

Din sikkerhed er beskyttet ved, at du skal give tilladelse til fjernadgang. Dette sker på din ”Partnerliste”, som du får i programmet. Her kan du specifikt vælge den enhed, som du tillader at få adgang til din enhed. Det er således dig, der styrer, hvem der har adgang.

Det er nemt og enkelt at installere Teamviewer.

Når du har hentet programmet til din computer, skal du give din enhed et navn og angive en adgangskode. Dette gør det smidigt, effekt og sikkert at gøre brug for funktionerne til fremtidigt samarbejde.

Det er nødvendigt, at Teamviewer downloades og installeres på de enheder, som skal være omfattet af muligheden for fjernstyring.