Sådan fjerner du irriterende værktøjslinjer

0
4251

Fjern uønskede toolbars, værktøjslinjer, plug-ins, add-ons, udvidelser og andre irriterende problemer fra din browser, med Soft4Boost Toolbar Cleaner, for at gendanne deres oprindelige hastighed.

Der er utallige måder, hvormed uønskede værktøjslinjer, add-ons, udvidelser og plug-ins kan infiltrere din browser. F.eks., kan brugere ved et tilfælde have installeret tredje-parts komponenter ved opsætning af andre programmer, uden at være tilstrækkelig opmærksom på guidens fremgangstrin.

Sagens kerne er, at disse forstyrrende problemer bringer uorden i browseren og endog nedsætter dens hastighed.

Soft4Boost Toolbar Cleaner er en i høj grad intuitiv og ultra-overforenklet softwareapplikation designet til at hjælpe brugere med at fjerne de ovenfornævnte elementer efter at have identificeret dem automatisk. Den indbefatter ikke komplicerede funktioner, konfigurationsindstillinger, hvad der gør den tilgængelig for alle typer af brugere, hvad enten de har tidligere erfaring med denne form for værktøj, eller ej.

Identificerer automatisk uønskede værktøjslinjer

Applikationen beder bruger om at lukke alle aktive browservinduer ned for at være i stand til at analysere dem. Det næste skridt er, at den umiddelbart viser opdagede værktøjslinjer og deres komplette søgesti, hvad der gør det muligt for dig, at fjerne et, eller flere udvalgte emner med et klik på en tast.

Det er også muligt, at opdatere listen, tilføje emner til en oversprunget liste og fjerne dem senere, hvis det er nødvendigt, så vel som at ændre UI stilen. Der er ikke andre bemærkelsesværdige optioner, leveret med dette softwareværktøj.

Via dette link kan du downloade Soft4Boost Toolbar Cleaner