Sådan optager du indhold fra ESPN

0
2267

Er du vild md ESPN, og har du en række yndlingsfilm – eller serier på Streamings-tjenesten? Så drømmer du måske også om at kunne downloade indholdet ned på din computer, tablet eller Smartphone, så du har mulighed for at gemme indholdet og se det offline i fremtiden. Det kræver ikke så meget at downloade indholdet.

Derfor får du nedenfor en guide til, hvordan du skal gøre. Det eneste det kræver er blot at følge tre trin i processen – og så har du downloadet det indhold, du ønsker fra ESPN.

Det skal du vide om Audials Movie

Audials Movie er et program for brugere, der ønsker at downloade yndlingsfilm- og programmer direkte til computeren, tablet eller Smartphone. Det er ikke alle streamings-tjenester, som giver mulighed for at downloade indhold i god kvalitet til dine enheder. Derfor kan der være flere fordele i at bruge et program som Audials Movie, som i øvrigt er et gratis og brugervenligt program.

Med programmet kan du downloade indhold via Audials Movie direkte til din computer. Herefter kan du anvende programmets Universal Converter til at konvertere den downloadede video til flere videoformater – heriblandt AVI, WMV og MP4. Ved at vælge det rette filmformat, kan du efterfølgende selv tilpasse indholdet til enten computer, tablet eller Smartphone. Se fordelene ved at anvende programmet nedenfor:

  • Audials Movie er program, der er ideelt til dig, som ønsker at downloade indhold fra ESPN direkte ned til din computer
  • Programmet har et godt design og overskueligt og visuelt overblik
  • Programmet er nemt at installere – og så koster det dig ikke noget

Sådan gør du

Når du skal downloade indhold fra ESPN, er der som udgangspunkt tre trin, du skal følge. Først og fremmest skal du selvfølgelig downloade Audials Movie, som er en Windows-software. Du kan altid afinstallere det igen, hvis du fortryder, du har downloadet det.

Næste skridt er, at du skal starte Audials Movie, når det er downloadet. Skift efterfølgende til sektionen ”Video Streaming”.

Næste trin i processen er, at du skal åbne espn.com i enten Chrome eller Firefox. Herefter klikker du på den film eller episode, du ønsker at optage. Optagelsen starter direkte, ligeså snart du afspiller videoen. Det er vigtigt, at du afspiller filmen i original størrelse, så optagelsen får den rigtige kvalitet, når du har downloadet den.

Side trin i processen omhandler selve overførslen. Når optagelsen er færdig, bliver programmet eller optagelsen overført til din Audials spilleliste, som du kan se på højre side af din skærm.

Du vælger selv, om programmet skal konverteres i videofilmformaterne MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre formater. Du kan du afspille optagelsen eller programmet i et andet program eller Windows Explorer.

Processen er nem og lige til – det kræver ikke andet, end at du blot følger ovenstående tre trin for at downloade indholdet fra ESPN. I fremtiden kan du se programmerne eller videoerne fra ESPN offline. Du kan også lave din egen liste med dine yndlingsfilm, som du kan gemme fremadrettet.

Tidligere artikelSmarte apps og ny software hjælper dig med din økonomi
Næste artikelHvad er marketFeeder Pro til Betfair?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.