Anmeldelse af CCleaner

0
5744

Når det kommer til at beskytte dig selv og din computer, har du brug for et effektivt program, som kan optimere hastigheden og effektiviteten på dine digitale enheder.

CCleaner er et program, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du ønsker den bedste ydeevne på din PC.

Download programmet

Funktioner og anvendelsesmuligheder med CCleaner

Med tiden kan downloadede programmer føre til en langsom computer, da ydeevnen forringes af systemfejl eller unødvendige programmer. Med et program til rensning af filer i browseren kan du selv administrere, hvilke filer du med tiden ønsker at slette. Programmet giver dig samtidig mulighed for at beskytte dine personlige oplysninger.

Den store fordel ved programmer er dets brugervenlighed. Uanset om du har styr på installering af beskyttelses- og optimeringsprogrammer til computere eller ej, kan du nemt komme i gang med CCleaner.

Når du har installeret programmet på din computer, vil du få vist et kontrolpanel med de værktøjer, som du nu kan gøre brug af. Du får en hjælpsom guide til hvert værktøj.

Du kan vælge imellem forskellige værktøjer såsom disk oprydning, scanning af registreringsdatabasen på din computer eller afinstallering af filer.

Der er flere fordele ved at vælge CCleaner:

  • Brugervenligt program til at fjerne uønskede filer og beskytte dine personlige oplysninger
  • Udviklet til at forbedre din computers ydeevne
  • Rengøring af din computers registreringsdatabase
  • Nemt at installere og anvende med hjælpsomme vejledninger.

Før du henter programmet til din PC, skal du sikre dig, at det er muligt at installere CCleaner på din bærbare eller stationære computer.

Krav til installering

Det er ikke alle og enhver, som har mulighed for at gøre brug af programmet. Det er kun muligt for dig med en Windows-operativ computer at hente og installere CCleaner.

Du skal sikre dig, at din computer er i stand til at håndtere processerne i forbindelse med installering. Det kræver, at din computer som minimum har 64 MB RAM for succesfuldt at køre og hente programmet.

Opfylder din computer kravene, er det frit at hente programmet.

I forbindelse med installering vil du blive spurgt, om du ønsker at gøre en donation. Du bliver ikke begrænset fra anvendelsesmulighederne og fordelene, hvis du afviser denne forespørgsel. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at betale en donation (cirka 20 dollars som betales via PayPal), får du efterfølgende adgang til gratis opdateringer. Dermed får du direkte adgang til de nyeste opdateringer, som gør, at du får de bedste anvendelsesmuligheder fremadrettet med dit beskyttelsesprogram.

Sådan bruger du CCleaner

Downloader du hyppigt programmer og filer, vil det være en sikkerhedsmæssig fordel at gøre brug af CCleaner og jævnligt køre det på din computer. På dén måde holder du konstant din computers ydeevne i topform, samtidig med at du undgår, at der er uønskede filer på harddisken.

Programmet sørger selv for rensning og scanning af computerens registreringsdatabase, så du er fri for at gøre det manuelt.

Dermed undgår du risikoen for at komme til at slette vitale mapper, som er nødvendige på din computer. Programmet er dansksproget, så du kan være sikker på at gennemføre og forstå alle forbedringer og aktiviteter. Pirisoft, som er udvikleren af CCleaner, har også udviklet Speccy som du med fordel kan læse vores anmeldelse af.

Tidligere artikel3 populære spil til mobilen
Næste artikel3 måder at tjene penge på mobilen på
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.