Tre typer af software der gør livet nemmere

0
874

Det er ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det, men der findes utallige slags software til at gøre dit liv nemmere, det handler bare om at vide hvor og hvordan man bruger dem. Meget denne software er gratis, og når du først har vænnet dig til dem, er det svært at stoppe.

  1. Addons til din browser

De fleste addons som henvender sig til browser, findes primært i til chrome fra google. Her kan du finde addons, som går ind og blokere for alle reklamer, så som ”addblock”. Du kan finde programmer der sætter din IP-adresse udenlandsk, så som ”Hola” og en specielt nytte en er ”Autocorrect ” der sørger for at du aldrig nogensinde behøver at bekymre dig om stavefejl.

  1. Software til arbejde

Der findes rigtig mange software, som er designet til at gøre arbejdslivet nemmere. F.eks. kan du på ”Podio” uddelegere opgaver og chatte i diverse workspaces. Du kan spørge din kollegaer om hjælp, hvis f.eks. er i tvivl om facebook konkurrenceregler. Dette giver dig også mulighed for at arbejde hjemme i boligen. Hvis du mangler et program til at bogfører i firmaet, gør ”Dinero” dette super let, og du undgår derfor fejl på resultatopgørelsen og balancen.

  1. Software til den kreative

Der findes utrolig mange software, til dem der ønsker at udfolde sig digitalt. Du kan både finde musikproducerende programmer og billederedigeringsprogrammer, både professionelle og gratis. Der er ingen grænser for at udfolde sig kreativt på computeren, flere software er produceret og lanceret i open source, hvilket betyder at du selv kan gå ind og bygge videre på programmet og dermed gøre det muligt, at færdiggøre softwaren, så den passer perfekt til dine ønsker.