Tag dine reklameord med dig overalt

0
1391

Har du startet en lille online webshop og tænker at den skal have lidt omtale, så er der flere måder at gøre det på. Det er ikke nok at rende rundt med sin laptop og vise det til alle sine kommende kunder, en ad gangen. Det kan ikke betale sig.

En af de måder man ikke kan komme udenom er at bruge AdWords & Online Marketing. Næsten alle bruger i dag Google til at søge på. Finder de ikke det de søger der, så finder de det ikke nogen steder. Med mindre de selvfølgelig er meget ihærdige.

Men for at blive set på Google kræver det også at du ligger øverst på side 1. Der er nemlig sjældent nogen der gider gå om på de efterfølgende sider og kigge. Mennesker er tilsyneladende ret dovne. Så for at komme denne dovenskab imøde, så kan du oprette en betalt annonce via Google Adwords, som vil ligge øverst (alt efter om du betaler mest for dine reklameord eller dine konkurrenter gør)

Det er klart en af de bedste måder at blive set og fundet på. Det kræver dog en masse arbejde med at finde de rigtige søgeord, som folk søger på.

Du kan vælge at gøre hele arbejdet selv med opsætning og vedligeholdelse eller du kan vælge at få nogle professionelle i Online Marketing til at gøre det.

Et professionelt firma, som er dygtig til at gøre den slags, kalder man et Google AdWords Bureau. Her sidder nørder og arbejder med at øge din placering på Google hver dag.

Når du bruger Google Adwords, så er din butik også til stede overalt og du kan sidde derhjemme med benene oppe på sofabordet eller du kan sidde på en strand i sydspanien og følge med i hvordan det går med salget uden at røre en finger i forhold til markedsføring.