Styr din virksomhed hjemmefra – eller fra lufthavnen

0
3380

Der er mange måder at få gavn af sin laptop. En af dem er netop at den er så mobil, så det er lige meget hvor i verden du sidder. Bortset fra det logiske med at en bærbar er bærbar, så er det jo ikke mange andre end studerende, forfattere, journalister og forretningsfolk, der bruger en laptop i lufthavnen, på cafeer eller hvor der nu er en wifi hotspot.

Hvis du ikke falder ind under nogen af disse kategorier, så bruger du måske din laptop til noget andet end de ovenstående kategorier gør. Men er du en IT mand i en virksomhed og sidder med IT management løsninger, så kan det være en god ide at slå lyttelapperne ud eller fjerne klappen for øjet og følge med et øjeblik.

De mest succesfulde virksomheder er bygget op omkring ”Best practise” mantraen og hvis du vil gøre din chef glad, så er det blandt andet ved at tilbyde en best practise løsning, som kan optimere virksomhedens aktiviteter og udnytte kapaciteten. Måske kender du det allerede, eller har hørt om det, hvis I bruger Microsoft Dynamics CRM. Løsningen kaldes Provance ITSM og er skabt til at forbedre produktiviteten og på den måde minimere omkostningerne, som vil gøre enhver chef glad.

Netop omkostningsminimering er vejen frem til en bedre og sundere virksomhed og derfor er det også vigtigt at finde den løsning der giver dig den bedste og enkleste overblik, som du eller virksomheden samtidig kan spare meget tid og energi på.

Det er kun godt at en løsning som kommer alle til gode kan integreres med eksisterende IT-systemer, så du kan bruge det uanset om det er på din stationære eller bærbare computer. Selv din smartphone eller tablet kan bruges som device til at styre Provance på. Så kan man rigtig tale om at være IT nomade når du er så mobil at du kan sidde i enhver lufthavn og klare arbejdet online.

Når du kan løse opgaverne mens du ellers ville have spildt tiden på blot at vente, så har du mere tid til overs i den anden ende, som du kan bruge på dig selv eller på vigtigere opgaver, så du kan løfte firmaet endnu mere og komme i rigtig god jord hos chefen. Så foreslå det og gør det let for chefen ved at sige at du nok skal stå for at implementere det, da det er ganske enkelt.