Spar penge med en brugt computer

0
2610

Dette er sponsoreret indhold 

Står du og mangler en ny computer, kan det være, at du skal overveje, om det skal være en brugt en af slagsen. En computer kan være en dyr fornøjelse at anskaffe sig. Særligt hvis du gerne vil have, at den skal være helt ny. Du kan nemlig spare mange penge ved at købe en brugt computer, som for eksempel kan være en brugt macbook air. En brugt computer behøver ikke være ringere, end en du køber fra helt ny. 

Genbrug er et hit inden for elektronik 

Genbrug er noget, der hitter mere og mere i disse tider, hvor der bliver talt meget om bæredygtighed og miljø. Elektronik er ingen undtagelse for ting, der sagtens kan genbruges og få et nyt liv hos en ny ejer. Computere og elektronik generelt er dog noget, som mange godt kan lide at købe fra ny af, men alligevel er der mange, der begynder at tænke mere bæredygtigt og køber brugte computere. Ved at købe en brugt computer, kan du være en bedre ven mod miljøet, da du ikke sætter et nyt produkt i produktion. Du redder en computer, som måske bare ville være blevet smidt ud, og det er spild af ressourcer i den tid, vi lever i. 

Bevar garantien på en brugt computer 

Noget af det, der bekymrer mange ved at købe en brugt computer, er, at de to års garanti som regel er udløbet. Den garanti kan du heller ikke få igen, hvis du køber en brugt computer af en privatperson. Hvis du derimod køber den igennem en virksomhed, som sætter brugte computere i stand og sælger dem igen, vil du tit få to års garanti på den nye men brugte computere. Du kan altså med fordel købe en brugt computer igennem en virksomhed, som tilbyder dig to års garanti. Hvis der skulle ske noget med computeren inden for den periode, kan du nemlig gå tilbage til forhandleren med den, så de kan kigge på den. Det er der bare mange, som ikke ved, er en mulighed, når man køber brugt elektronik. 

En computer der er sat i stand 

Når du køber en brugt computer vil der være tegn på brug af den tidligere ejer. Mange virksomheder, som sælger brugt elektronik, sætter dem i stand, så de er så gode som næsten nye. Derudover får du en computer, som er 100 procent nulstillet, og du skal derfor ikke bevare de indstillinger og den opsætning, som den tidligere ejer har brugt. Du får altså din egen computer, som blot har været brugt før. Du kan spare penge, og du kan samtidig gøre noget rigtig godt for miljøet – nemlig at genbruge elektronik, der sagtens kan reddes og ikke fejler noget synderligt. Tit og ofte vil du slet ikke kunne se, at computeren er brugt, da den fungerer som en ny. Du kan selvfølgelig se, hvis der er ridser eller skrammer, men det er også derfor, at du får den billigere end en helt ny.