Sid i den rette stilling når du bruger din laptop

0
828

Sidder du i stuen med din laptop, så er det nok en god ide at overveje to ting. Enten skal du finde nogle gode møbler at sidde i eller også skal du overveje at finde at bord til kontoret du kan sidde ved, så du ikke kommer til at få nogle skavanker der er svære at komme af med.

Hvis du sidder i sofaen og surfer, og her menes ikke couchsurfing, men surfer på nettet, så vil du have en tendens til at bøje hovedet ned for at kigge på skærmen. Det er ikke den optimale holdning at sidde i, da det vil give hold i nakken eller andre nakkeskader, som du vil komme til at bruge mange penge på en kiropraktor for at rette ud igen.

Hvis du sidder med laptoppen i skødet, så vær opmærksom på at den varme, som computeren afgiver, vil forplante sig i dit underliv. Det kan også have en negativ effekt, da kroppen prøver at tilpasse sin temperatur så godt som muligt. Hvis der er en overophedning af underlivet i en længere periode, så kan dine reproduktive organer muligvis tage skade og ikke fungere så godt efterfølgende.

Sofaen er derfor kun til at slappe af i og måske tjekke en enkelt mail eller to og ikke til at skrive lange opgaver eller arbejde i flere timer. Du kan finde nogle flotte møbler på www.biva.dk, både til at slappe af i, men også til at have din laptop stående på og arbejde ved. Det behøver ikke at være en dyr investering at sikre sit helbred med nogle smarte møbler. Du kan sagtens få billige møbler, som er behagelige at sidde i, stå og se godt ud eller hvad du nu har brug for møbler til.