Sådan undgår du lag, når du gamer

0
1168

Du kender helt sikkert godt selv denne situation: Lige som du spiller et FPS, og enden er ved at være der, kommer en fjende på dit sigtekorn. Du kan afgøre spillet, men hvad sker der? Din PC lagger – bare et sekund – men det er nok til, at modparten slipper væk, og du selv bliver offer for modstanderens kugleregn og de medfølgende frustrationer ved at være slået.

Der findes sjældent noget mere frustrerende for os gamere end lag – det kan vi vidst godt blive enige om. Netop derfor har vi her samlet nogle gode tips og tricks for at undgå dette i den kommende fremtid, når de store slag udspiller sig i onlineverdenen.

 

Tilslut Ethernet kabel

Først og fremmest bør du naturligvis tilslutte dit Ethernet kabel til din PC. Hvis du ikke gør det allerede nu, så begår du én af de største fejl, som gamere kan begå.

Denne lille ændring vil på ingen tid forbedre din hastighed og hjælpe dig med at forebygge lag i dit næste game. Selvom teknologien omkring trådløst internet er nået langt, så snakker vi millisekunder fra en 1. plads til en fiasko.

Hvis du dog allerede har gjort dette, så fortvivl ej – der er andet, du kan gøre:

 

Invester i bedre internet

Dette råd er muligvis det mest effektive for mange og en vigtig del af at være gamer: Du bliver simpelthen nødt til at have ordentligt internet, hvis du vil game.

Hurtigere internet vil gøre din oplevelse under gaming mere smertefri og gøre chancen for lag en del mindre. Så gør dig selv en tjeneste og opgrader dit internet som en sand gamer burde. Du kan enten opgradere din pakke hos din nuværende udbyder, eller forsøge dig med en helt ny af slagsen.

Undersøg internet fra Waoo, som faktisk er blevet bedømt som Danmarks bedste internet i årevis.

Indstil grafikken korrekt

Endnu en måde at forhindre lag er at indstille det rette niveau af grafik i det spil, som du har gang i. Muligvis er du begrænset af dit grafikkort, hvilket medfører, at du vil opleve, at billederne skipper for at have lavere frames pr. sekund.

Dette problem er let at løse i det pågældende spils indstillinger. Hvis du derimod gerne vil undgå at gå ned i grafik, så bør du anskaffe dig et helt nyt grafikkort, der kan trække lidt mere. Futuremark kan være vejen frem til at se præcis, hvilket kort der skal være dit næste.