Sådan streamer du de nyeste tjenester på din bærbar

0
1769

En tjeneste som Netflix har godt og vel 139 millioner abonnementer, og det siger lidt om, hvor meget vi streamer. Flere streamingtjenester er derfor helt automatisk på vej – for hvem kan ikke se fornuften i en virksomhed, der bygger på noget, der er populært?

Men hvordan streamer du så disse tjenester på din bærbar? Det er faktisk super simpelt, men her får du en lille guide i, hvordan det skal gøres. Du får uden tvivl kun brug for at læse det én gang, før det sidder på rygraden.

Sæt filmen eller serien i gang

Når du har valgt en film eller serie, du gerne vil se, så klikker du bare på den, og voila! Så er du i gang med at streame på din bærbar. Det er faktisk så let, selv om det måske kan lyde fancy at streame. Men det er slet ikke så kompliceret, som det måske lyder, hvis du aldrig har gjort det før. Du må endelig ikke lade dig skræmme af udtrykket.

Nu kan du altså streame tjenester som Netflix, HBO, Disney+ eller TV 2 Play, lige som du har lyst til. Tjek for eksempel op på EM håndbold 2020 program, og derefter kan du se kampene direkte på din bærbar gennem din streamingtjeneste. Nogle finder det underholdende at oddse på kampene, men det er selvfølgelig helt op til dig, om kampen er nok i sig selv.

Vælg og køb en streamingtjeneste

Først og fremmest vælger du den streamingtjeneste, som du foretrækker – det valg er ofte baseret på streamingtjenestens indhold. Streamingtjenesterne har sjældent det samme indhold, så det er en god ide at få et indblik, hvilket udvalg de har, inden du køber et abonnement.

Når du har dannet dig et overblik over streamingtjenesterne og har valgt at købe et abonnement hos en eller flere af dem, er du klar til at streame på din bærbar.

Fra bærbar til tv

Er du træt af skærmens størrelse på din bærbar, når du skal streame? Så kan du faktisk caste filmen eller serien på dit tv direkte fra din bærbar. Det kræver dog, at du har en Google Chrome Cast – men det er ikke et køb, som du vil fortryde. I længden vil du uden tvivl blive glad for det.

Når du kan caste fra din bærbar til tv’et, så kan du pludselig se håndboldkampene i stort format, og det er trods alt nemmere at sidde flere om et tv, end det er om en bærbar.

Hvis du vil gøre dette, skal du blot sætte kampene i gang på din bærbar, og klikke på de tre prikker oppe i højre hjørne på din pc. Så skal du vælge ’cast’ og connecte med tv’et. På den måde kan du se din underholdning direkte på fjernsynet med hjælp fra din bærbar. Det er super enkelt, og du bliver uden tvivl glad for det i længden. Der er trods alt mange situationer, hvor underholdning på fjernsynet fungerer bedre end på bærbaren.