Sådan køber du på afbetaling i Viabill butikker online

0
2138

At købe på afbetaling har ikke altid haft det bedste ry – men sådan behøves det ikke at være. Viabill forsøger at gøre markedet for afbetalingsaftaler transparent og forståeligt. På den måde, er der ingen, der føler sig snydt, men derimod er der mange tilfredse kunder, som bliver hjulpet af Viabill.

Er der et produkt, du ønsker dig særligt meget? Men som du ikke har luft i økonomien til at betale kontakt nu og her? Så kan finansiering gennem Viabill være din løsning.

Her kan du læse mere om, hvor du kan bruge Viabill, hvad fordelene er, og hvordan det virker.

I hvilke butikker kan du afbetale med Viabill?

Hvis du vil have et produkt nu, men først betale senere, kan du bruge Viabill. Du kan bruge denne løsning i mange steder, men kun hos online butikker.

Da de fleste alligevel foretager mange af sine køb online, er det ikke som sådan en ulempe, at du ikke kan bruge Viabill i fysiske butikker. Du skal blot have et overblik over, i hvilke online butikker du kan bruge servicen. Så ved du, hvor du skal kigge efter specifikke varer. Find en oversigt over Viabill butikker, hvis du vil have et klart overblik over, hvor du kan bruge tjenesten til at købe på afbetaling.

Hvorfor bør du vælge Viabill?

Viabill bliver mere og mere populært, hvilket blandt andet kan ses ved, at de har aftaler med flere og flere webshops. Men hvad er egentligt fordelen ved at bruge Viabill. Her er de tre største:

  1. Du kan købe på afbetaling helt uden renter og gebyrer
  2. Din betaling bliver overskuelig
  3. Du slipper for bekymringerne ved lån eller andre typer af finansiering

Sådan virker Viabill

Viabill har et virkeligt solidt produkt. Det fungerer helt simpelt ved, at du vælger Viabill som betalingsmulighed, når du vil betale for din vare online. Så bliver din betaling opdelt i fire lige store dele.

Lad os sige, at du gerne vil købe en fladskærm til 4.000 kroner. Så vælger du Viabill-løsningen, og herefter vil du blive opkrævet 1.000 kroner hver måned i de næste fire måneder – ingen renter og ingen gebyrer.
Derved slipper du for dyre afbetalingsløsninger, hvor du betaler en høj procentdel af produktets værdi i renter og gebyrer.

Tænk over dette, inden du køber på afbetaling

Inden du køber et produkt på afbetaling, vil det være en fordel, hvis du gør dig nogle grundige overvejelser inden. Hvor meget, du skal tænke over beslutningen, afhænger naturligvis af produktets pris. Hvis prisen er høj, bør du overveje at indskrive afbetalingerne i dit budget, så du er sikker på, at du har råd til at afbetale.

Hvis prisen er lav, kan du overveje, om du blot skal betale det kontant eller spare op til det.

Der er intet i vejen med at købe på afbetaling med Viabill, så længe du har overblik over dine afbetalinger. Nyd dine nye produkter… og betal for dem senere.