Om LTW.dk

Laptopworld.dk blev sat i værk i 2005 af 2 profiler, og blev i starten drevet udelukkende på fritidsbasis. Siden, som idag også kan besøges via LTW.dk, blev hurtigt en stor succes blandt brugere, som gerne ville vide mere om de nyeste laptops og hardware generelt. Derfor blev der hurtigt tilknyttet flere testfolk og partnere. Indtil 2014 fungerede LTW.dk altså som en side med anmeldelser af laptops, forum for interesserede brugere – en slags support kanal, artikler om hardware relevant for ejere af bærbare og des videre.

I 2014 blev ejerkredsen og partnerne skåret til her på LTW.dk. Det medførte en længere overvejelse om, hvordan med vi med de tilbageværende ressourcer kunne tilbyde mest muligt til vores brugere, og brugere af bærbare i Danmark generelt. Med de evner der var tilbage i gruppen, og som markedet så ud til at udvikle sig, blev det besluttet at fokusere på software til bærbare i stedet!

Os bag LTW.dk er i forvejen dybt funderet i anmeldelse og salg af software via sites som e-gear.dk og DLC.dk. Derfor virkede det som et naturligt skift, da det er det vi er software vi er rigtig gode til. Videre kunne vi tilbyde noget unikt. Nemlig software-titler, som er nøje udvalgt efter deres brugbarhed på bærbare. Men du finder ikke bare nøje udvalgt software til din bærbare her. Du finder også nogle af Danmarks bedste priser herpå. Som regel kun tilnærmet af sites, som ovenstående.

Vi glæder os til at servicere dig og din laptop, så du får mest muligt ud af den!