Odds på e-sport – masser af muligheder

0
384

Odds på e-sport – masser af muligheder  

Er du en af de mange, der nærer en stor interesse for at se andre mennesker spille computerspil og samtidig også kan lide betting, så er der rig mulighed for at sikre underholdningen, mens du ser e-sport, hvor der er et bredt udvalg inden for en række esportsgrene.  

Siden e-sport blev et kendt begreb i starten 00’erne, har udviklingen taget et stort nyk opad. Især i de senere år har e-sport indfundet sig i flere folks bevidsthed end tidligere, og der er mange herhjemme, der kender til særligt esportsorganisationen Astralis, der har et verdenskendt CS-hold samt et FIFA-hold.  

Afsnittet nedenfor kommer ind på, at der også er masser af muligheder for at sikre ekstra spænding, når du følger med i en given esportsbegivenhed derhjemme foran skærmen. 


De bedste odds på  e-sport


Eftersom e-sport har vokset sig så stort, som det er tilfældet, har bookmakerne da også reageret ved at have det som en del af deres udvalg af begivenheder, man kan oddse på. Det er altså muligt at oddse på esport, og det er nemt og sikkert at gøre. Hvis du interesserer dig meget for fx Counter-Strike og betting på samme tid, så kan du sikre dig lidt ekstra underholdning, mens du følger en given esportsbegivenhed direkte. Bookmakerne tilbyder odds på en række esportsgrene, herunder blandt andre føromtalte Counter-Strike, League of Legends, PUBG og Dota 2.  

Det er dog vigtigt, at du vælger en bookmaker, der har licens i Danmark. Det vil sige, at bookmakeren har tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Du kan altid tjekke Spillemyndighedens hjemmeside for at finde ud af, om den bookmaker du har tænkt dig at benytte, har spilletilladelse i Danmark.  

Når du har fundet den eller de bookmakere, du vil bruge til at oddse på esport på, så kan du med fordel undersøge, hvilken spiludbyder der tilbyder de bedste odds på lige netop den kamp, du vil sætte et beløb på.  

Det kan også være, at du gerne vil inspireres i forhold til, hvad du skal spille på. Her kan det være en fordel at følge eksperters spilforslag. En ekspert er godt inde i stoffet og samtidig kan en ekspert finde gode spilforslag, hvor der findes god værdi at hente. Hos BetXpert kan du blandt andet finde spileksperter, der har e-sport som ekspertområde. Herudover er der også mange vidende eksperter inden for mange forskellige sportsgrene. Du kan følge alle eksperterne, og du er dermed godt klædt på til at komme i gang.