Er du Mac-bruger og har behov for en omfattende kontorpakke til din bærbare Mac, så er Microsoft Office til Mac til Hjemmet og Studiet den oplagte løsning.

Programpakken indeholde følgende elementer:

  • Microsoft Word 2011
  • Microsoft Excel 2011
  • Microsoft PowerPoint 2011

-> Indeholder IKKE modulet Microsoft Outlook

Ønsker du at anvende Outlook til din Mac, skal du have Microsoft Office For Mac 2011 Home & Business. Denne pakke er lidt dyrere end Microsoft Office til Mac til Hjemmet og Studiet 2011, men så er du sikret et driftsikkert program til håndtering af dine e-mail klienter.

Om Microsoft Office til Mac til Hjemmet og Studiet 2011
Programpakken er den nyeste version af Microsofts utroligt populære kontorpakke, og et let anvendeligt for Mac-brugere. Office 2011 er mere brugervenlig, mere stabil og kræver færre systemressourcer end tidligere versioner – dette gør den til et oplagt valg, hvis du bruger en bærbar enhed. Programmet kombinerer flere relevante programmer, der gør dit arbejde væsentligt nemmere. Del let og enkelt dine dokumenter og idéer med andre brugere, uanset om det er Mac- eller Windowsbrugere.

Word til Mac 2011
Et af verdens mest anvendte skriveværktøjer – og ikke uden grund! Et brugervenligt interface, utallige funktioner og ikke mindst et lav forbrug af systemressourcer, gør dette program til et oplagt valg uanset om du er studerende, eller bruger mange timer ved tasterne. Opret dokumenter, som du nemt kan redigere og dele med andre via f.eks nettet. Word understøtter også mulighed for oprettelse af nyhedsbreve, brochurer og andet relevant grafisk materiale. Du kan vælge at arbejde med flere dokumenter på én gang, arbejde i fuld skærm – alt efter behov.

Excel til Mac 2011
Har du behov for at håndtere store mængder data og tal? Så er Excel programmet for dig! Analyser store mængder data i overskuelige regneark, flet data fra flere datakilder, synliggør vigtige trends med forskellige værktøjer f.eks farveinddeling, diagrammer o. lign. Formater, organiser, og filtrér data med Excels datatabeller og øg din effektivitet. Du kan optimere dine arbejdsgange, ved at lade Excel foretage automatiske handlinger løbende. Del og gem dine data online ved hjælp af indbyggede funktioner i programmet. Et must have for brugere med behov for databehandling.

PowerPoint til Mac 2011
Har du behov for at lave professionelle præsentationer, som i dén grad kan gøre forskellen til den næste eksamen eller møde? Så er PowerPoint programmet du leder efter! Programmet omfatter mange værktøjer som gør, at din præsentation får prikken over i’et. Du har med PowerPoint mulighed for at afholde dine præsentationer online. Du kan nemt og enkelt redigere din præsentationer, uanset om det måtte være det skrevne, det grafiske eller noget helt tredje. Ønsker du at optimere/kontrollere din præsentation, finder du i PowerPoint en række værktøjer som hjælper dig med den kritiske timing. Du kan nemt og enkelt dele, og være medforfatter til præsentationer online via PowerPoint til Mac 2011. På trods af de mange krævende funktioner, bruger programmet kun ganske få systemressourcer – meget rart, hvis du har en ældre Mac eller kører flere programmer kørende.

Systemkrav
– Understøtter Mac OS X version 10.5.8 og nyere
– Processor: Intel-processor
– 1 GB RAM hukommelse
– 1,5 GB ledig harddiskplads
– Skærmopløsning på 1024 x 768