Microsoft Office Home and Business 2010 64-bit

Microsoft Office er et verdenskendt kontorprogram som indeholder alt hvad du skal bruge til det lille kontor eller hjemmebrug. Denne version fungerer med 64-bit computere.

Med i Office-pakken får du nyttige moduler som lette din hverdag indenfor tekstbehandling, regneark, grafiske præsentationer og en e-mail håndtering, samt et modul til håndtering af notater.

Helt konkret, så indeholder Microsoft Office 2010 Home and Business følgende moduler:

  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Excel 2010
  • Microsoft PowerPoint 2010
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft OneNote 2010

Om Word
Det ikoniske redskab til håndtering af alle typer af skriveopgaver. Brugervenligheden er i top, og programmet kommer med en lang række skabeloner, som gør det nemt at komme i gang med arbejdet. Ønsker du brugerdefinerede løsninger af arbejdsopgaver og dokumenter, er dette også en mulighed i Word.

Om Excel
har du brug for håndtering af store mængder data evt. fra flere datakilder og skal det helst gøres effektivt, enkelt og nemt er Excel pogrammet. På trods af de omfattende muligheder, fremstår programmet brugervenligt, og data kan behandles og synliggøres, så de fleste kan følge med. Et must have program.

Om PowerPoint
Vi kender alle vigtigheden af en spændende og iøjefaldende præsentation. PowerPoint giver dig og dine medarbejdere, mulighed for at afholde præsentationer i særklasse. Brug prædefinerede skabeloner eller lav dine egne præsentationer fra bunden. Mange muligheder for at sætte prikken over i’et til det næste møde.

Om Outlook
Det professionelle program til håndtering af e-mail relaterede funktioner. Nemt at opsætte, tidsbesvarende funktioner og rig mulighed for at kombinere med andre Microsoft produkter. Send f.eks mails til en lang række modtagere via Excel på én gang – et fantastisk værktøj til den moderne virksomhed.

Om OneNote
Brug for at huske en kontaktperson, et møde eller måske noget helt andet? Et mindre, men super effektivt værktøj, til dig og dine medarbejdere der har mange bolde i luften – og gerne vil huske dem alle. Du kan bl.a bruge programmet til at forvandle håndskrevne notater til dokumenter, som du derefter kan dele og redigere i. Sidst men ikke mindst kan du, lagre lydfiler og bruge en pen til at tegne og tage notater med.