Med en laptop og et godt webhotel kan du holde styr på din virksomhed uanset, hvor du befinder dig

0
1443

Langt de fleste opretter en virksomhed med en klar målsætning. Dette kan være i forbindelse med frivilligt arbejde, små organisationer eller endda grundstenen for at starte sin egen virksomhed op. Det kræver dog noget at drive en virksomhed, uanset om denne er stor eller lille. Derfor er det vigtigt, at man altid kan komme til sine oplysninger, kundekartotek, mailsystem og varebeholdningslister uanset hvor i verden man befinder sig. Unoeuro har gjort det nemt for frie funktionærer at holde styr på alle disse ting med et simpelt, men sikkert hosting system.

Det første man får, når man vælger at bruge Unoeuro som hosting til ens hjemmeside er naturligvis en stabil server, der har sine rødder hos et landets største datacentre. Dette giver ikke kun en stabil, men også en sikker og hurtig løsning. Dernæst er det naturligvis vigtigt, at man kan få lov at vælge en pakkeløsning, der passer perfekt til ens behov. Ved at vælge denne hostingpartner i forbindelse med ens virksomhed kan man vælge en grundpakke til at starte med og derefter udvide med mere plads og flere funktioner efterhånden som ens virksomhed vokser.

Tag på ferie uden at efterlade virksomheden derhjemme

Har man lige opstartet en virksomhed, eller blot har et behov eller et ønske om at kunne bruge og rette i sin hjemmeside på dag til dag basis, så er Unoeuro det rigtige valg for dig. Med denne løsning skal du blot tage på ferie, hvor som helst i verden – og huske din bærbare computer. Der kan være mange ting, der har en betydning i hverdagen, især i forbindelse med en virksomhed, der kræver daglig ledelse eller mulighed for at logge in på ens mailsystem og besvare eventuelle kunder eller klienter. Driver man sin hjemmeside på den rigtige måde, og med de rigtige samarbejdspartnere, kan man ligge på stranden med en mojito i den ene hånd og besvare firmamails med den anden. Man slipper samtidig for at skulle gå på jagt i sin mailbox efter kundernes mails, spam er nemlig bandlyst når man bruger Unoeuro som hostingpartner.

Følg de andre frie funktionærer – sådan kommer du i gang

Det kræver ikke det store at oprette og styre et webhotel. Det eneste man skal bruge, er en idé samt et kreditkort, hvorfra det månedlige abonnement kan trækkes fra. Dog skal man ikke frygte høje priser for ens webhotel, når man lige har startet sin virksomhed op. Unoeuro tilbyder alle nye kunder nogle favorable tilbud og rabatter, der kan findes via rabatkoder på deres hjemmeside. På denne måde kan man få alle de gode funktioner og lagerplads gratis i op til tre måneder, en prøveperiode der har vist sig at fungere. Langt de fleste brugere af denne hostingpartner bliver efter prøveperioden, da denne er med til at give dét skub fremad som man ofte kan have brug for i starten. Når først man har betalt for sit domæne kan man straks gå i gang med at opsætte sin hjemmeside.