Hvad er marketFeeder Pro til Betfair?

0
874

Passiv indkomst er en drøm for stort set alle mennesker. Prøv at forestille dig, hvis du bare kunne gøre lige, hvad du ville, uden at skulle bekymre dig om at arbejde for at have en indkomst.
Vi siger ikke, at MarketFeeder Pro kan skabe dig en passiv indkomst, der er stor nok til, at du kan gå på pension lige med det samme, men det er i hvert fald et værktøj, der kan hjælpe dig med at skabe en passiv indkomst.
Men hvordan virker det? Det kan du blive klogere på herunder.

Hvordan bruger du MarketFeeder Pro?

MarketFeeder Pro til Betfair forsøger at give dig en let mulighed for at automatisere dine bets. Det er en såkaldt ”bet bot”, der laver dine bets for dig. Softwaren udregner de bedste odds for dig, så du ikke selv skal sidde og lave grundige analyser for at have blot en lille chance for at slå bookmakerne.

Programmet opsætning minder meget om den, du finder hos Betfair. Du kan hurtigt få adgang til samtlige markeder, og det er let at danne sig et overblik over sine bets.

For at komme i gang skal du blot søge på de markeder, du er interesseret i. Herefter kan du få et overblik over de odds, som softwaren har udregnet til at være profitable. Herudover kan du nyde godt af de mange store fordele, som du kan se herunder.

Her er de største fordele:

Lyder det for godt til at være sandt, at MarketFeeder Pro kan udregne de bedste odds for dig? Det er det ikke. Du har slet ikke hørt de største fordele endnu:

  • Du kan teste ethvert bettingsystem uden at spille penge. Softwaren tillader dig at teste systemer baseret på historisk data fra faktisk kampe og ligaer
  • ”Triggered betting” tillader, at du kan opsætte en strategi, hvorefter softwaren automatisk kan placere bets for dig.
  • Programmet opdaterer mere end tre gange hvert sekund
  • Du kan få SMS’er, der opdaterer dig om softwaren og dine bets

Prøv det gratis

Ikke nok med, at du ikke længere skal spilde penge på at teste diverse bettingsystemer – du kan også prøve programmet helt gratis.

Du kan få en gratis prøveperiode, som varer hele 30 dage. Det er rigeligt med tid til, at du kan lære programmet at kende og begynde at opsætte din helt egen bet bot.
Du behøves ikke engang at risikere dine egne penge i disse 30 dage. Du kan vælge ”test mode” i klienten, og så kan du spille for gratis point for at se, om det rent faktisk fungerer – det er en win win.
Denne software kan bruges til Betfair. Vil du ikke udelukke alle andre spillesteder? Tjek disse anmeldelser af online casinoer.

Spil ansvarligt

Ligegyldigt om du better manuelt eller gennem MarketFeeder Pro til Betfair, bør du spille ansvarligt. Hvis du indser, at du udviser en usund spiladfærd, bør du tage en pause fra spillet eller helt udelukke dig selv fra at spille.
Spil skal være sjovt. Og med MarketFeeder Pro til Betfair, kan det blive endnu sjovere.