Her skal du investere i din virksomhed

0
755

Det kan være svært at finde frem til den rigtige investering for din virksomhed. Du kan have mange udfordringer i din virksomhed men budgettet har kun plads til enkelte af dem. Vi vil herunder komme med vores bud til hvordan du investerer bedst for din virksomhed.

Økonomi system kan fremtidssikre dig

Flere virksomheder udnytter ikke deres værktøjer korrekt. Du kan derfor med fordel begynde at kontrollere, hvor du halter mest på udnyttelse af værktøjer. Vi oplever flere og flere virksomheder som bruger for mange resurser på deres økonomistyring.

Hvis du ikke allerede gør det, kan du med fordel tage brug af Microsofts eget udviklede produkt, Microsoft Dynamics NAV. Hvis du også oplever flere begrænsninger end fordele ved dit økonomisystem, kan du med fordel tage brug af dette program.

Microsoft Dynamics NAV 2018 er det senest opdateret ERP-system fra Microsoft selv. Programmet arbejder er brugervenligt og kan med fordel bruges til små og mellemstore virksomheder. Systemet har til fordel at hjælpe både dig og dine ansatte med at få en mere produktiv dag.

Flere virksomheder begynder at få øjnene op for netop dette produkt, men oplever hele tiden manglende viden for bedst at benytte dette program. Derfor kan du med fordel tage brug af Abakion, som hverdag arbejder med it-løsninger for virksomheder.

Microsoft er en cloud baseret løsning, hvilket gør det muligt for dig at få opdateringer løbende. Selve programmet kombinerer ERP og CRM tæt sammen med Office 365

De sociale platforme kan være en god investering

Med henblik på markedsføring på sociale platforme, kan du med fordel investerer her. Når vi kigger på diverse platforme, kan vi hurtigt konkluderer Facebook tager den største del af målgruppen. Andre platforme som LinkedIn kan til tider være bedre at bruge, dette afhænger selvfølgelig af din målgruppe.

Når du vælger at investerer på Facebook mediet, er der mange faktorer som spiller ind. Det kan være du allerede har en god afdeling i din virksomhed som kan markedsføre på Facebook. Dog oplever du til tider manglende viden indenfor Facebook kampagner, og optimering af disse.

Igennem Obsidian Digital, har du mulighed for at benytte dig af konsulentsparring. Ved brug af konsulentsparring, har du mulighed for at høre om de muligheder du ikke får udnyttet på Facebook samt. ny viden omkring Facebook og dets værktøjer.

I nogle tilfælde har virksomheder slet ikke investeret på dette marked, og ved brug af de rigtige værktøjer, kan de hurtigt følge den positive trend for deres produkt salg.

Til forskel fra Facebook har LinkedIn markedsføringsfunktioner, hvilket gør det muligt at ramme en helt specifik målgruppe. Ved brug af LinkedIn kan du rette din markedsføring helt ned til en bestemt persen eller til alle medarbejdere i et bestemt firma.

Du her til forskel fra Facebook mulighed for at ramme med det produkt du virksomheden eller personen mangler.

Sikkerhed frem for alt

Når du som virksomhed ønsker at sælge et produkt, er det vigtigt din hjemmeside har diverse tags som indikerer din hjemmeside, er sikker.

HTTPS

Når kunder i dag besøger din hjemmeside, kigger de efter om sikkerheden er i top, før de køber noget. HTTPS er nemt at opsætte og koster ikke noget. Fremfor http bliver de data som kunden oplyser krypteret og utilgængelige for udefra komne. En så lille ændring af din hjemmeside kan betyde meget. Du kan se om din hjemmeside er optimeret for dette i adresselinjen

SSL

SSL er et certifikat som fortæller kunden, at alle de transaktioner og personlige informationer du oplyser for virksomheden, bliver krypteret. Du er derfor 100% sikret at ingen tredjepart kan tage disse oplysninger. Hvis du ønsker at se om din hjemmeside har et SSL-certifikat, kan du kigge efter en lille lå i adresselinjen.