Gør dit hus intelligent – brug din bærbare!

0
726

Teknologien udvikler sig med hastige skridt på stort set alle fronter. Det er ikke lang tid siden Elon Musk sendte sin bil ud i rummet, og mulighederne for fremtiden virker mest af alt som sci-fi. Man behøver dog ikke have et ønske om at sende sin bil ud i rummet, for at drage nytte af udviklingen. Tag f.eks. den bærbare computer som for bare 10-15 år siden, var en kæmpe klods som vejede meget, løb tør for strøm på ingen tid, og dårligt kunne håndtere en browser – heldigvis er der på især det område sket rigtigt meget.

I dagens Danmark kan du investere omkring 2.000 – 3.000 kr. og så har du en rigtig god bærbar, som vil kunne klare langt de fleste opgaver som man kunne tænke sig. Er du gamertypen skal du nok overveje om du med fordel kan investere i en PC i stedet.

Dit hus er mere intelligent end du tror!

Mange af de nye huse der bliver bygget er ”intelligente” huse. Det betyder i korte træk, at huset vil kunne tale sammen med andre elektroniske enheder f.eks. din bærbare. Her vil du kunne holde øje med din alarm, indstille dit køleskab i dit køkken Odense, åbne/lukke dine vinduer, kontrollere din varme og meget mere. Teknologi vinder større og større indpas i danskernes hverdag og mange benytter f.eks. Alexa, som en virtuel talestyret enhed, som kan hjælpe dig med mange af hverdagens online opgaver.

Det er især i dit designerkøkken Odense, hvor du virkelig kan bruge din bærbare optimalt. Bestil varer online via dit køleskab som kan leveres til din dør, sæt en steg i ovnen og hold øje med temperaturen mens du arbejder – det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan med din bærbare og den teknologiske udvikling.

Skulle du ikke have en bærbar kan langt de fleste tablets og mobiltelefoner også hjælpe dig til en nemmere hverdag i det intelligente hus.