Få styr på autoreservedelene med en simpel app

0
4155

Danskerne shopper på nettet som aldrig før. Elektronik, tøj, møbler, fødevarer, kosmetik og meget mere. Der lader ikke til at være nogen grænser. Udbuddet af, hvad man kan købe på nettet, vokser år for år – især takket være smarte og brugervenlige apps, der gør handel online let som en leg – og i nogle tilfælde billigere, end hvis man købte de samme varer på hjemmesiderne.

Det samme gælder også, hvad angår autoreservedele. Det har aldrig været nemmere at have en vedligeholdt og funktionel bil. Det er slut med trælse ture på autoværkstedet eller til bilforhandleren, når du skal have nye dæk, bremseklodser, dele til karrosseri og andet. For nu kan du i stedet finde lige netop den reservedel, du leder efter, hvis du f.eks. benytter den brugervenlige og intuitive mobilapp bildeleshop.dk.

Køb bremseklodser og luftfiltre online, som du køber sweatre og sko

Bildeleshop.dk tilbyder reservedele, autodele, dæk og biltilbehør til over 5.900 forskellige bilmodeller. Og med deres app har de gjort det nemt og intuitivt at finde rundt i autoreservedele på farten. Appen beder blot brugeren om at tilføje bilen ud fra producent, model og type – og guider dig målrettet frem til alt mellem himmel og jord af reservedele, tilbehør og bilpleje, der passer til netop din vogn.

Kan du ikke huske den nøjagtige bilmodel, eller skal du købe dele for nogen, der ikke husker det, så ingen alarm. De smarte funktioner i din bildeleshop APP, gør, at den selv kan indhente modeltypen, så længe man blot indtaster registreringsnummer – for hvem husker ikke nummerpladen? Ens bilmodel dukker derefter op i sektionen “Mine køretøjer”, og appen giver dig også mulighed for at føje flere modeller til oversigten, så du kan shoppe målrettet til forskellige vogne.

Alt til bilen med rabat

Derefter er det bare at gå i gang med at vælge imellem et hav af kategorier, så bilen kan holde sig kørende i mange år endnu. Du kan gå på opdagelse i 30 overordnede varekategorier som bremsesystem, motor, viskerblade, gearkasse og meget mere. Gider du ikke navigere i appen, kan du bruge appens søgefunktion, som kommer med forslag, mens du taster.

Med en Google Play-rating på 4,1 ud af 5 mulige og over en million downloads må bildeleshoppens app siges at være et fint afprøvet redskab for bilejere, der gerne vil handle smartere – også i forhold til andre apps på markedet. Oveni lover Bildeleshop, at der er penge at spare ved at handle biludstyr gennem appen frem for hjemmesiden – op til 20 % rabat og i nogle tilfælde mere.

Finder du ikke, hvad du søger efter i appen, eller har du uddybende spørgsmål, har appen en supportfunktion, der har åbent i hverdagene og weekenden med. Varer sendes senest to hverdage efter køb, og alt over 1300 kroner sendes portofrit, medmindre du køber overdimensioneret gods. Så bliver det næppe lettere at finde og købe de helt rigtige autoreservedele og udstyr til dig selv, familien eller kunderne.

Tidligere artikelOvervejelser du skal gøre dig, før du går i gang med at udvikle en mobil-app
Næste artikelHvordan har vores spillevaner ændret sig?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.