Er du et konkurrencemenneske?

0
1353

Fra tidernes morgen har mennesket konkurreret. Det er noget af det der holder os i live ved altid at slå rekorder eller konkurrere om hvem der er bedst eller heldigst. Det er også ofte meget konkurrencemindede mennesker der bliver atleter eller forretningsfolk. Udfordringen ved konstant at presse sig selv og opnå nye resultater, er for dem det der giver dem livslyst og viljestyrke.

Man plejer at sige: ”Held i kærlighed, uheld i spil.” Men til gengæld siger man også: ”Hvo intet vover, intet vinder.” som jo netop betyder at du kan da prøve dit held af ved at tage udfordringen op. Det er ikke sikkert du er typen der er motiveret til at starte en forretning eller blive Danmarksmester i 100 meterløb. Det kan være at den tid er forbi, hvor du deltog i konkurrencer for at vinde ære og hæder. Nu vil du bare gerne vinde præmier uden at det skal være alt for stor en udfordring.

Takket være vores dejlige internet, så er der samlet en masse konkurrencer på nettet, hvor du blandt andet kan deltage i Facebook konkurrencer og julekalender konkurrencer. Så bare smæk laptoppen op og deltag i lige den konkurrence du har lyst til. Måske vil du deltage i dem alle sammen og måske vinder du også noget?

Det er i sidste ende ikke selve konkurrencen det handler om men det at vinde. Ordsprogene ”Tab og vind med samme sind.” og ”Det handler bare om at være med.” giver ikke helt mening for dig, som bare gerne vil vinde. Hvis du er opsat på at vinde, så deltag i så mange konkurrencer, som muligt. Du øger dine chancer jo flere konkurrencer du deltager i. Nogle mennesker lever faktisk mere eller mindre af at deltage i konkurrencer, da de vinder alt mellem himmel og jord, som de ellers skulle have købt i dyre domme. Og de ting de ikke selv kan bruge sælger de bare igen på nettet.