En god start kræver en god computer

0
1697

Når du skal starte på efterskole er det vigtigt at have en god bærbar computer med dig. Og det skal ikke bare være en billig model med lidt ram og en almindelig harddisk. Det skal være en ordentlig kanon, som kan køre rigtig meget rendering af billedmateriale og surfe på nettet samtidig med at du bruger den til at afspille musik på den. Særligt hvis du vælger en af de efterskoler, hvor du kan arbejde med film. Godt nok har skolen selvfølgelig nogle gode computere, men hvis du virkelig brænder for filmproduktion kan du ligeså godt forberede dig på bedste vis. Og hvis du allerede er Youtuber, så ved du også hvor meget det har at sige at man har udstyret i orden.

En laptop er uundværlig uanset hvilken type efterskole du starter på, da du skal bruge den til stort set alle fag. Selv på nogle af de mest populære efterskoler i Danmark, hvor musik, dans og teater er den største del af dagligdagen.

fle-efterskole, som også går under kategorien musikefterskole, har de også en filmlinje. De linjer som skolen tilbyder betyder også at du kan finde ligesindede der vil være med til at lave en musikvideo. Du har udstyret i orden på din bærbare, nogen kan spille musik og nogen kan danse, da det også er en danseefterskole. Så er der også en linje med lys og lyd og så skal I sådan set bare sætte jer sammen, så går der ikke længe før I har en rigtig god musikvideo.

Hvis du får smag for det allerede på efterskolen, så er der ikke så langt til at du kan forfølge drømmen i det virkelige liv efterfølgende, hvis du gerne vil være instruktør eller arbejde indenfor filmbranchen. Måske har du endda evner inden for animation, så du kan arbejde på den næste animationsfilm der udkommer i 2030?